Turkoise

Adres
Hoogstraat 86 C
5615 PS Eindhoven
Telefoon
040-2453666
Dinerbon.com Eindhoven Turkoise

Kom in de vakantiesfeer met uw Dinerbon! Turkoise is een gezellig restaurant in Eindhoven waar u kennis kunt maken met de traditionele Turkse keuken. Elk bord is gevuld met een heerlijke verse maaltijd, bereid op de Turkse manier. De Turkse stijl vindt u niet alleen terug in de gerechten. Turkoise heeft een tapijten op de vloer en een rijk gedecoreerd restaurant met een weldaad aan kleuren. Net als die Turkse markt waar u in uw vakantie zo genoten heeft! Kom dus eens eten bij Turkoise en neem uw Dinerbon mee.

In de Turkse keuken zijn drie dingen belangrijk: de gerechten moeten echt vers zijn, geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen bevatten en zorgvuldig uitgebalanceerd zijn. Begin uw avond met één van de warme of koude voorgerechten, zoals gehaktballetjes, gebakken aubergine of gebakken inktvis. Of bestel met uw Dinerbon een verassingsschotel voor twee personen, zodat u van alles wat kunt proeven! Onder de hoofdgerechten vindt u heerlijke vlees-, vis- en vegetarische specialiteiten. Ze hebben veel kruidige spiesen en schotels met onder andere kalfsgehakt, lamsvlees, kip, zalm en garnalen. Dit kunt u ook allemaal met de Dinerbon bestellen. De vriendelijke bediening helpt u graag bij het uitkiezen van een passend gerecht. Sluit de maaltijd af met een zoete lekkernij en een glaasje Turkse thee!

Als het mooi weer is, kunt u heerlijk buiten zitten in de achtertuin. Daar aan grenzend ligt ook een grasveld met speeltoestellen voor uw kinderen. Turkoise is dus ook een zeer geschikt restaurant om met het hele gezin te gaan eten.