Hotel het Witte Paard

Adres
Oude Bredaseweg 15
4872 AB Etten-Leur
Telefoon
076-5012340
Dinerbon.com Etten-Leur Hotel het Witte Paard

Hotel Het Witte Paard is te vinden in het centrum van Etten-Leur in het altijd gezellige Noord-Brabant. Dit hotel is uiterst geschikt voor een weekendje weg en ligt om steenworp afstand van prachtige natuurgebieden en de historische stad Breda. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij Het Witte Paard als u gewoon een lekker hapje wilt komen eten. Ze zijn zeven dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Neem ook gerust uw Dinerbon mee!

Kom gezellig lunchen op de prachtige binnenplaats van Het Witte Paard. De kaart met haar verse broodjes en warme specialiteiten staat garant voor een geslaagde lunch. Onder de belegde broodjes vindt u onder andere een broodje met geitenkaas uit de oven, een broodje met rundercarpaccio en een broodje gerookte zalm. Zo’n vullende lunch kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Op de avondkaart vind u een aantal bijzondere gerechten met vlees of vis. De gerechten zijn klassiek, maar aangepast aan de moderne smaken van deze tijd. Wat dacht u bijvoorbeeld van gebakken zeewolffilet met Schwarzwalder ham, gegratineerd met brie & antiboisesaus? Bij Het Witte Paard kunt u echt uitgebreid dineren onder het genot van een goed glas wijn. Ze hebben namelijk een indrukwekkend assortiment aan wijnen die per glas besteld kunnen worden.

Heeft u tijdens uw diner met de Dinerbon een lekkere wijn gevonden? Dan kunt u voor een slijterijprijs een flesje mee naar huis nemen uit de aangelegen wijnwinkel van Het Witte Paard. Dan kunt u er thuis nog eens dubbel van genieten.