Brasserie de Keizer

Adres
Ridderplein 3
5421CV Gemert
Telefoon
0492-361252
Dinerbon.com Gemert Brasserie de Keizer
Dinerbon.com Gemert Brasserie de Keizer

Een leuke middag of avond uit beleven in het altijd gezellige Gemert? Dit kan vanaf nu met uw dinerbon! Met uw dinerbon bent u namelijk van harte uitgenodigd om met vrienden, familie, collega’s of andere gasten te komen lunchen of dineren in de zeer sfeervolle Brasserie de Keizer. Brasserie de Keizer is een in traditioneel Engelse stijl ingerichte Brasserie die zich bevindt op een mooie historische locatie in de stad. U vindt de Brasserie namelijk aan het Ridderplein, dat niet lang geleden helemaal gerenoveerd is. U kunt plaatsenemen in de huiselijke restauratiezaal van de brasserie, maar wanneer het weer het toelaat is het ook erg leuk om met een hapje en een drankje te vertoeven op het terras, vanaf waar u heerlijk mensen kunt kijken op het plein.

Het menu biedt u een rijke variatie aan smaakvolle gerechten. Deze gerechten worden uiteraard vervaardigd van verse ingrediënten en aan u geserveerd door een vriendelijke bediening. Op het menu staat onder andere een licht gebonden mosselsoep met saffraan en lente ui. Ook kunt u met uw dinerbon een saté van gemarineerde kip met kroepoek, atjar, gedroogde uitjes en satésaus bestellen of een koteletje van speenvarkenfilet begeleid door een dragonsaus. Bent u een zoetekauw? Probeer dan zeker de lauw warme chocolade brownie begeleid door kaneel-ijs of ga voor een parfait van mandarijnen met slagroom en aceto stroop.

Wij wensen u alvast een fijne culinaire ervaring toe met uw gezelschap bij Brasserie de Keizer en raden uw aan om niet te vergeten om uw dinerbon mee te nemen bij uw bezoek aan de brasserie aan het Ridderplein!