T Apart

Adres
Kerkstraat 45
5076 AT Haaren
Telefoon
0411 - 622700
Dinerbon.com Haaren T Apart

Om echt Spaans te genieten hoeft u niet langer de grens over. In Haaren kunt u ook terecht en dat is een stuk dichter bij. In de stad van Kasteel Nemerlaer en Haarendael kunt u het restaurant T'Apart vinden, waar ze het beste uit de Spaanse keuken voor u op tafel zetten. Door een persoonlijke en informele sfeer voelt u zich direct thuis. Het is ook zeker een pluspunt dat u kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Sinds het restaurant in 1992 is geopend weten de bewoners van de omgeving waar ze terecht kunnen als ze een avondje zonder zorgen uit eten willen. Want bij T'Apart staat de gast altijd centraal. Het gastvrije personeel zal alles uit de kast halen om u op uw wenken te bedienen. Ook de keuken stroopt de mouwen op om voor u een heerlijke maaltijd te serveren. Dat mag ook wel want u kunt hier onbeperkt tapas eten, wel twee uur lang, voor een schappelijke prijs. Het kost u per persoon maar 18,50. Ook komen er geen extra kosten bij door specifieke gerechten. Eén bedrag voor twee uur onbeperkt eten. Goede deal. Wat de buren ook weten is dat het restaurant niet alleen bekend is door zijn lekkere tapas gerechten. Ook de Sangria is beroemd. Met de beste wijn en verse vruchten is het een traktatie om aan tafel te hebben.

De hele ervaring is compleet door de sfeervolle ruimte. Het gevoel dat in de echte Spaanse Cantinas hangt is hier perfect nagebootst. Het voelt alsof u daadwerkelijk in Spanje zit. Een avondje T'Apart is een onvergetelijke ervaring. Al helemaal als u betaalt met een dinercheque van Diner Cadeau.