Brasserie Wolters

Adres
't Dorp 94
5384 MD Heesch
Telefoon
0412 474083
Dinerbon.com Heesch Brasserie Wolters
Dinerbon.com Heesch Brasserie Wolters
Dinerbon.com Heesch Brasserie Wolters
Dinerbon.com Heesch Brasserie Wolters

In het Brabantse Heesch kunt u met uw Dinerbon genieten van typisch Brabantse gastvrijheid bij Bar-Restaurant Wolters. Wolters is prachtig gelegen in een gerenoveerde burgemeesterswoning. Wolters beschikt over een terras, een mooie gevel, een grote restaurantbar en een ruim opgezette, sfeervolle dinerzaal. Dankzij dit geheel ademt Wolters een heerlijke ongedwongen sfeer, waarin u zich al snel thuis zult voelen. Bij ons kunt u dan ook als nergens anders heerlijk uitgebreid lunchen, smakelijk dineren of gewoon simpelweg met een mooi glas wijn op het terras zitten ontspannen. Het maakt niet uit waar u voor langskomt met uw Dinerbon, wij ontvangen u graag!

Wij bereiden onze gerechten met heerlijke producten uit de streek, die we combineren met internationale topproducten. Deze aanpak komt zeer goed tot uiting in de heerlijke smaak van de gerechten. Op onze kaart staan dan ook tal van verrassende gerechten. Probeer bijvoorbeeld de ‘Tonijn Teriyaki’ of het Franse kippetje uit de oven. Bij Wolters kunt u in ieder geval genieten van uw tafelgezelschap, de gezellige ambiance en het heerlijke eten dat wij serveren, ongeacht waar u voor kiest.

Als wij ons restaurant zouden moeten omschrijven zouden we het zo doen: stoer met een snufje chic maar tegelijkertijd joviaal en intiem. Is dat typisch Brabants, Bourgondisch of Wolters? Wij vinden het moeilijk te zeggen. Het is waarschijnlijk het beste als u binnenkort langs komt met uw Dinerbon om het zelf te ervaren. Wij hopen u binnenkort dan ook te kunnen verwelkomen bij Wolters. Hopelijk komt u snel een keer bij ons op bezoek!