De Steenoven

Adres
Steenovenweg 21
5708HN Helmond
Telefoon
0492 507 507
Dinerbon.com Helmond De Steenoven
Dinerbon.com Helmond De Steenoven

Aan de Steenoveenweg 21 aan de doorgaande weg tussen Deurne en Eindhoven vindt u restaurant De Steenoven. Dit restaurant, waar u welkom bent om met uw dinerbon te komen genieten van een heerlijk diner, dankt zijn naam aan de oude steenfabriek waarin het restaurant is gevestigd. Al van ver kunt u de stenen schoorsteen van de oude fabriek zien, die torenhoog boven het restaurant uittorent. Binnen in het restaurant is de authentieke sfeer van de steenfabriek nog goed te voelen. Echter is het de eigenaren Paul en Dorine van Thiel goed gelukt om een huisgelijke sfeer te creëren binnen de fabriek. Het geheel heeft een unieke sfeer en biedt voor u vele mogelijkheden voor een verassende avond uit met vrienden, collega’s, familie en uw dinerbon.

De gerechten die in de keuken van restaurant de Steenoven worden bereid zijn allen gemaakt van verse ingrediënten en geïnspireerd op de Mediterrane cuisine. Begin de avond met een halve kreeft met een gebakken coquille en een panko scampi of met rilletes van eend, krokant rozemarijnbrood, gerookte eendenborst en een frambozenvinaigrette. Vervolgens kunt u met uw dinerbon genieten van een in de roomboter gegrilde zeetong die wordt geserveerd met zijn garnituur of een gebraden fazantborst met zuurkool, spek lamellen en braadjus. Als nagerecht kunt u onder andere kiezen uit luchtige hemelse modder met kletskoppen en vanillesaus of flensjes gevuld met appel, rozijnen en banketbakkersroom.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat restaurant De Steenoven u nog meer te bieden heeft wanneer u een bezoek brengt met uw dinerbon? Werp dan snel een blik op de website en reserveer een tafel in dit unieke restaurant in de oude steenfabriek van Helmond!