Paviljoen de Warande

Adres
De Kluis 2
5707GP Helmond
Telefoon
0492 536 361
Dinerbon.com Helmond Paviljoen de Warande
Dinerbon.com Helmond Paviljoen de Warande

Bent u op zoek naar een leuk restaurant waar u met uw dinerbon kan gaan lunchen of dineren in de omgeving van het mooie Helmond in Noord-Brabant? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent vanaf nu namelijk van harte welkom om met uw dinerbon een tafel te reserveren bij paviljoen de Warande. Paviljoen de Warande ligt prachtig tussen het groen en is de plek bij uitstek wanneer u een dag recreëren in de natuur wilt combineren met een gezellige middag of avond uit eten. De vriendelijke bediening heet u graag welkom in het gemoedelijke restaurant, de grote en lichte serre of bij mooi weer op het ruime terras voor een kopje koffie, een goed glas wijn, een stevige lunch of een uitgebreid diner.

Paviljoen de Warande beschikt over een uitgebreid menu met heerlijk seizoensgebonden gerechten. U kunt onder andere genieten van een tournedos van de ossenhaas met aardappelrosti geserveerd met een bearnaisesaus, een gegrilde zalmfilet met een romige zuurkool en een witte wijnsaus, een carpaccio van ossenhaas royal met gebakken scampi’s, ganzenleverpaté en basilicumpesto en een pasta funghi in een romige kaassaus met paddenstoelen. Dit is nog maar een kleine greep uit a het lekkerst dat u kunt bestellen met uw dinerbon. Bestel losse gerechten van de kaart of ga voor een uitgebreid menu van de chef en laat u verassen!

Het team van paviljoen de Warande hoopt u snel welkom te mogen heten in het gezellige paviljoen, dus twijfel niet langer en reserveer een tafel! Vergeetbij uw bezoek ook niet om uw dinerbon mee te nemen, hier kunt u uiteraard de rekening mee betalen na afloop van een geslaagde avond.