Restaurant Portugal Mar

Adres
Markt 199
5701RJ Helmond
Telefoon
0492 520 260
Dinerbon.com Helmond Restaurant Portugal Mar
Dinerbon.com Helmond Restaurant Portugal Mar
Dinerbon.com Helmond Restaurant Portugal Mar

In het centrum van Helmond is Restaurant Portugal Mar te vinden. Met uw Dinerbon kunt u hier een heerlijke authentieke Portugese maaltijd nuttigen in een intieme sfeer. Restaurant Portugal Mar is een echt familierestaurant met vriendelijk personeel, eerlijke gerechten en mooie wijnen. Het zal net lijken alsof u op vakantie bent in een Portugees kustplaatsje. De traditionele achtergrondmuziek maakt het af! Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag en ze accepteren ook uw Dinerbon.

Eigenaresse Antonia Botas is geboren in Portugal en heeft een aantal jaar geleden besloten om de authentieke smaken uit haar moederland naar Helmond te brengen. De Portugese keuken draait om gegrilde vis- en vleesgerechten, tapas, vispannetjes en fruitige wijnen. Bij Restaurant Portugal Mar kunt u goed eten voor een schappelijke prijs. Er kan ook met de Dinerbon betaald worden. Onder de vleesgerechten vindt u een aantal bijzondere biefstukken en natuurlijk kip piri-piri. De echte vleesliefhebber kan ook een mixed grill bestellen. Uiteraard kunt u bij Restaurant Portugal Mar ook heerlijke visjes bestellen, waaronder de klassieker gegrilde sardines. Proef de zee en de Portugese sfeer met uw Dinerbon! Het is overigens ook mogelijk om voor slechts €22,50 onbeperkt tapas te bestellen. Dan kunt u allemaal verschillende kleine gerechtjes proberen.

Bij Restaurant Portugal Mar bent u verzekerd van een lekkere maaltijd en een hartelijke ontvangst. U kunt er met de Dinerbon ook nog eens heerlijk lunchen. Bestel dan een Portugees geïnspireerd broodje of een warm gerecht. Tot snel bij Portugal Mar!