Ristorante Sicilia

Adres
Steenweg 7-9
5707CD Helmond
Telefoon
0492 53 2616
Dinerbon.com Helmond Ristorante Sicilia
Dinerbon.com Helmond Ristorante Sicilia
Dinerbon.com Helmond Ristorante Sicilia

In het centrum van Helmond kunt u gezellig komen dineren bij het klassieke Italiaanse Ristorante Sicilia. Neem dan ook gerust uw rolstoel, kinderen en uw Dinerbon mee! De ervaren chef Biago Trovatello laat u kennis maken met de veelzijdige Italiaanse keuken in de breedste zin van het woord. Ze hebben pizza en pasta, maar ook kreeft. Alles is bereid op de ouderwetse Italiaanse wijze en kan begeleid worden met een mooi glas Italiaanse wijn.

De keuken van Ristorante Sicilia draait om hoogwaardige eenvoud en het gebruik van eerlijke en verse producten. Ze staan ook bekend om de perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met uw Dinerbon heeft u ruim de keus uit diverse pasta’s en pizza’s, maar ook uit een grote selectie van vlees- en visspecialiteiten. Bij Risorante Sicilia krijgt u een stuk vlees of vis van topkwaliteit, precies bereid zoals u het lekker vindt. Zo gaat de ossenhaas gepaard met peper-roomsaus, rode wijnsaus of gevuld met gorgonzola en uienringen. Er is voor ieder wat wils! Het restaurant is vernoemd naar het mooiste eiland in de Middellandse Zee, Sicilië. Als ode aan deze plek serveren ze hier ook allerlei Siciliaanse specialiteiten. Deze keuken verschilt van de Italiaanse en heeft duidelijk invloeden van de Spaanse, Franse, Griekse en Arabische keukens. Kom het zelf proeven met uw Dinerbon!

Heeft u zin om uitgebreid te dineren bij Ristorante Sicilia? Ga dan voor één van de driegangenmenu’s met vlees, vis of groenten. Ze hebben zelfs een culinair zevengangenmenu voor de echte fijnproever! Reserveer nu een tafel en vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen.