Ons Gheluk

Adres
Vismarkt 9
5256 BC Heusden
Telefoon
0416 - 660101
Dinerbon.com Heusden Ons Gheluk
Dinerbon.com Heusden Ons Gheluk
Dinerbon.com Heusden Ons Gheluk
Dinerbon.com Heusden Ons Gheluk

In het hart van de schitterend gerestaureerde historische vestingstad Heusden staat aan de Vismarkt restaurant “Ons Gheluk”. Gebouwd in de 17e eeuw en voorzien van prachtige muurschilderingen door de Heusdense schilder Petrus van Engelen (1880-1961). U kunt in deze unieke locatie terecht in een van de 3 ruimtes voor een borrel, lunch, uitgebreid diner, bruiloft. receptie of vergadering. Elke gelegenheid is uniek en wij verzorgen dan ook graag maatwerk naar uw wensen. Geniet hier met uw Dinerbon!

In het middeleeuws restaurant, met hoog plafond en historische wandschilderingen, kunt u genieten van onze heerlijke gerechten in een bijzondere ambiance. Ons restaurant leent zich perfect voor grote diners. Deze ruimte is ook zeer geschikt om een feest te vieren met live-muziek.

Geniet met uw Dinerbon van een diner voor een kleine groep in een warme en intieme sfeer in onze brasserie. Deze ruimte beschikt over een eigen bar, feesten en borrels in kleine groepen behoort dan ook tot de mogelijkheden. De kelder met middeleeuwse gewelven is een prachtige plek om te genieten van een kopje koffie of gezellige borrel. De intieme sfeer van de kelder is uitermate geschikt voor kleine zakelijke besprekingen. Ook kunnen wij hier een uitgebreide proeverij verzorgen!

Bij Restaurant Gheluk hebben wij voor elke gelegenheid en elk gezelschap een geschikt arrangement. Uw Dinerbon is hier dus altijd goed besteed! Vanuit het restaurant kunt u ook een heerlijke dagje besteden in Heusden. Deze prachtige stad met wallen, grachten, ravelijnen en andere verdedigingswerken is zeker de moeite waard. Wij heten u namens het gehele team alvast van harte welkom. Zeker ook met uw Dinerbon!