De 2 Bourgondiërs

Adres
Tilburgseweg 51
5081 NG Hilvarenbeek
Telefoon
013 5353537
Dinerbon.com Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs
Dinerbon.com Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs
Dinerbon.com Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs

Vlakbij de afslag Tilburg-Hilvarenbeek vindt u de 2 Bourgondiërs. Bij dit prachtig gelegen Brabantse café-restaurant kunt u met uw Dinerbon genieten van een heerlijke borrel, lunch of diner. Of u nu een sportieve wandeling in de omgeving heeft gemaakt, met uw gezin naar de Beekse Bergen bent geweest, een feestje geeft of gewoon zin heeft in koffie met gebak; eigenaren Nicolle en Arnoud Derks heten u van harte welkom!     

De naam zegt het al: bij dit café-restaurant kunt u Bourgondisch genieten. De eigenaren hebben bewust gekozen voor een eenvoudige menukaart met gerechten die zijn samengesteld met ingrediënten van hoge kwaliteit. De vriendelijke bediening doet er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken terwijl u geniet van een verrukkelijke maaltijd. Kies - in ruil voor uw Dinerbon – voor een heerlijke mixed grill van Ierse runderbiefstuk, varkenshaas en kalkoenoester geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus of ga voor een overheerlijke tagliatelle met een licht gekruide roomsaus, malse kipstukjes en rucola. Een lekker drankje mag natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht u van een verfrissende Hertog Jan Pilsener of smaakvolle Spaanse huiswijn? Bent u met een grote groep? Dan kunt u met uw Dinerbon ook een keuzemenu en drankarrangement afnemen tegen een vaste prijs. Dit kan allemaal op uw wensen worden afgestemd, dus neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

De 2 Bourgondiërs is van dinsdag tot en met zondag geopend. Laat u in de watten leggen door het vriendelijke personeel en geniet van een heerlijk ontspannen maaltijd. Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen!