Grill-ig Tapas

Adres
Horst 1
5171RA Kaatsheuvel
Telefoon
0416-744083
Dinerbon.com Kaatsheuvel Grill-ig Tapas
Dinerbon.com Kaatsheuvel Grill-ig Tapas
Dinerbon.com Kaatsheuvel Grill-ig Tapas
Dinerbon.com Kaatsheuvel Grill-ig Tapas

Kies uit meer dan 105 verschillende soorten tapas bij Grill-ig

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, tapas kunnen ieder seizoen van het jaar uitstekend worden gegeten. Echter wil je er dan wel zeker van zijn dat er voor zowel jong als oud voldoende keuze is. Kies er daarom voor om eens een keer te komen eten bij Grill-ig. De gevarieerde kaart bestaat uit meer dan 105 verschillende soorten tapas, zodat er voor de liefhebbers van vlees, van vis en voor vegetarische eters voldoende keuze is. Kom jij binnenkort een keer bourgondisch genieten van internationale kleine gerechtjes bij Grill-ig?

Kies uit verschillende arrangementen met je restaurantbon

Naast dat je bij Grill-ig onbeperkt kunt genieten van tapas met een restaurantbon, heb je ook de keuze uit diverse andere arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor feestdagen tapas voor € 34,50 p.p., early tapas a € 25,50 p.p. (van 16.00 uur tot 18.45 uur) of een 2 uurs arrangement a € 22,95 p.p excl drank. Wil je meer weten over deze arrangementen? Neem in dat geval een keer contact op door te bellen met het personeel van Grill-ig.

Maak van tevoren en reservering met je restaurant cadeau

Kom je met een grote groep eten bij Grill-ig? In dat geval is het verstandig om vooraf een reservering met maken met je restaurant cadeau. Zo weet je zeker dat er ook voor jouw groep een tafel vrij is. Grill-ig is gevestigd aan de Horst 1 in Kaatsheuvel en iedere dag van de week geopend van 16:00 uur - 23.00 uur. Of je nu graag uit eten gaat met de familie, vrienden, je partner of collega’s, dit restaurant in Noord-Brabant biedt voor zowel grote als kleine groepen meer dan genoeg plek. Met wie kom jij binnenkort een keer langs?