Leckernij Kaatsheuvel

Adres
Gasthuisstraat 5
5171 GC Kaatsheuvel
Telefoon
0416-543524
Dinerbon.com Kaatsheuvel Leckernij Kaatsheuvel
Dinerbon.com Kaatsheuvel Leckernij Kaatsheuvel

Bent u net een dagje naar de Efteling geweest? Ga dan lekker eten bij Bistro De Leckernij in Kaatsheuvel en kom weer helemaal tot rust. Het enthousiaste team van Bistro De Leckernij staat zeven dagen per week klaar om een geweldig diner voor u te verzorgen. Ze accepteren uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Ook kinderen zijn van harte welkom. De bistro beschikt namelijk over een speciale kinderkaart en een speelhoek voor alle leeftijden. Bistro De Leckernij is dus de perfecte plek voor een avondje uit met uw hele familie. Neem dan ook uw Dinerbon mee!

Bistro De Leckernij staat bekend om haar klassieke gerechten, liefde voor regionale producten, vriendelijke bediening en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt al voor €27,50 een viergangenmenu bestellen! Of met uw Dinerbon natuurlijk… In het najaar krijgt u bijvoorbeeld ‘’De optocht van bistroklassiekers’’ (slakken, kikkerbilletjes en mosselen), pompoensoep, geroosterde wildzwijn oesters en Honingijs en lavendelroomijs. Uiteraard kunt u ook gewoon iets uitkiezen van de uitgebreide a la carte kaart. De zeetong, zalmfilet, Brabants draadjesvlees, spareribs, tournedos, hertenbiefstuk en groentequiche zijn slechts een greep uit het assortiment hoofdgerechten die u met de Dinerbon kunt bestellen. Heeft een bepaalde allergie? Bij alle gerechten worden de specifieke allergenen vermeld. Zo kan iedereen een plezierige avond beleven bij Bistro De Leckernij.

Sluit uw feestelijke diner af met een verleidelijk dessert. Op de dessertkaart vindt u onder andere dame blanche, hemelse modder (chocolademousse) en een torentje  van kletskoppen, kaneelijs en kaneelsaus. Dat valt toch niet te weerstaan! Geniet van een gezellige avond uit met uw Dinerbon.