Restaurant de Landerije

Adres
Lage Zandschel 17
5171 TD Kaatsheuvel
Telefoon
0416 274527
Dinerbon.com Kaatsheuvel Restaurant de Landerije
Dinerbon.com Kaatsheuvel Restaurant de Landerije

Restaurant De Landerije is een sfeervol restaurant in Kaatsheuvel. Het is gelegen in een landelijk gebied, waar u in alle rust kunt genieten van de Brabantse natuur en ruimte. Ook kunt u kennis maken met de echte Brabantse gastvrijheid. In ruil voor uw Dinerbon zal u ultiem genieten van een heerlijke maaltijd en een eventueel een goed glas wijn. Misschien is dit een leuke plek om heen te gaan na een dagje in de Efteling?

Restaurant De Landerije staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitverhouding en eerlijke producten. Ze gebruiken namelijk zo veel mogelijk fairtrade en duurzame producten met het oog voor natuur en dier. De vissen zijn op duurzame wijze gevangen, vers van de afslag uit Yerseke. Na het diner kunt u genieten van koffie en thee die biologisch geteeld en geproduceerd zijn. De keukenbrigade bedenkt steeds een wisselend menu aan de hand van de producten die het seizoen heb heeft. Proef met uw Dinerbon de versheid en hoge kwaliteit. Voor slechts €27,50 krijgt u al een driegangendiner, waarbij u kunt kiezen uit vlees of vis. Momenteel krijgt u bijvoorbeeld als hoofdgerecht varkenslende met rozemarijn-tijmsaus of witvisfilet met romige citrussaus. Laat u adviseren over een bijpassende wijn en uw avondje uit met de Dinerbon is perfect!

Laat u zich graag verassen? Ga dan met uw Dinerbon voor één van de verassingsmenu’s van de chef. Dit kunnen drie, vier of vijf gangen zijn. Laat u verassen door de bijzondere smaken en schilderachtige presentatie. Het personeel vertelt ook graag meer over uw gerechten en wijnen.