Speelparadijs ’t GanzeNest

Adres
Rechtvaart 3C
5171TA Kaatsheuvel
Telefoon
0416 543106
Dinerbon.com Kaatsheuvel Speelparadijs ’t GanzeNest
Dinerbon.com Kaatsheuvel Speelparadijs ’t GanzeNest

Welkom bij ’t GanzeNest. Dit speelparadijs in de rustgevende omgeving van Kaatsheuvel is de ideale uitvalbasis wanneer u een mooie fietstocht in de omgeving heeft gemaakt of gewoon een gezellig dagje uit wil beleven met uw gezin. In ruil voor uw Dinerbon geniet u hier van lekkere lunchgerechten en borrelhapjes terwijl uw kinderen binnen of buiten klimmen, klauteren en skelteren.

Terwijl de kinderen zich lekker uitleven in het speelparadijs geniet u van een betaalbaar hapje of drankje op de binnen- of buitenterrassen van de overzichtelijke speeltuin. Wat dacht u van een verfrissend biertje met bittergarnituur of een groot bord met nacho’s, gesmolten kaas, paprika, ui en hete tacosaus uit de oven? Of eet u graag wat uitgebreider en gaat u liever voor een wrap met carpaccio, roomkaas, rucola en zongedroogde tomaatjes? Uiteraard is er voor de kids ook genoeg lekkers waar u uw Dinerbon voor kunt inruilen, zoals een snoepzakje, poffertjes, of friet met een snack. ’t GanzeNest is ook een ideale locatie voor kinderfeestjes. Er zijn diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen, waarbij kinderen onbeperkt ranja krijgen, een spekje, waterijsje en cadeautjes. U kunt hier gewoon met uw Dinerbon betalen!

Lijkt het u een leuke bestemming voor uw Dinerbon? Kom dan snel langs! U bent in de zomer elke dag van de week vanaf 10.00 uur van harte welkom bij ’t GanzeNest aan de Rechtvaart 3c in Kaatsheuvel. Buiten de zomer zijn er aparte openingstijden, check hiervoor even de website.