Restaurant De Scheuter

Adres
Dorpstraat 52-54
5595CJ Leende
Telefoon
040-2061686
Dinerbon.com Leende Restaurant De Scheuter
Dinerbon.com Leende Restaurant De Scheuter

In Maassluis, met een prachtig uitzicht op de oude kerktoren, vindt u Restaurant Brasserie de Scheuter. Ongeveer 350 jaar geleden was het pand een herberg en een bakkerij. Later bleef de bakkerij bestaan. Sindsdien draagt het de naam De Scheuter: een scheuter is de Brabantse naam van de inschieter van brood in de oven van een bakkerij.Bij deze unieke locatie met terras aan de Lindse Toren kunt u met uw dinerbon heerlijk lunchen of dineren. Het restaurant is open op dinsdag t/m vrijdag vanaf 10.00 en van zaterdag t/m maandag vanaf 12.00.

 

Restaurant Brasserie Binnenmaas is het perfecte restaurant voor een uitje met het hele gezin. Het gezellige familierestaurant heeft een ruim opgezette dinerkaart, waarbij u kunt kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Ook is er speciaal voor de kleintjes een kindermenu opgesteld. Zorg er wel voor dat u nog ruimte over houdt voor één van de heerlijke desserts. In de brasserie bent u uitgenodigd voor een gezellige high tea, uitgebreide lunch of heerlijk hapje bij de haard. Hier kunt u in huiselijke sfeer heerlijk Brabants genieten Daarnaast is het mogelijk om besloten te dineren in onze ‘Torenkamer’ en ‘Het Oud Restaurant’. Daarbij denken wij graag met u mee over een heerlijk menu.

 

Kom in de zomer helemaal tot rust op het ruime terras van ons restaurant en geniet van het uitzicht op de Linde Toren. U en uw dinerbon zijn van harte welkom! Het is ook zeker aan te raden om in de prachtige omgeving eens een fiets- of wandeltocht te maken. Wij zien u graag verschijnen!