Eetcafe t Pumpke

Adres
Raadhuisplein 7
5388 GM Nistelrode
Telefoon
0412-612956
Dinerbon.com Nistelrode Eetcafe t Pumpke
Dinerbon.com Nistelrode Eetcafe t Pumpke
Dinerbon.com Nistelrode Eetcafe t Pumpke

Als u echt Noord-Brabant wilt genieten in een huiselijke sfeer met geweldig eten, dan kunt u terecht bij Eetcafé ’t Pumpke in Nistelrode. Vele fietsers, wandelaars en trouwe gasten uit de omgeving gingen u al voor. Maar ook voor de fijnproever is ’t Pumpke de perfecte plek. Het gezellige eetcafé ligt midden in het dorpshart van het sfeervolle Nistelrode, omgeven door de geweldige natuur van De Maashorst. Ook uw Dinerbon accepteren wij!

Wij serveren u hier eerlijke streekgerechten, aangevuld met culinaire klassiekers. De producten voor de gerechten worden, waar mogelijk, uit eigen omgeving gehaald en dit proeft u! Alle gerechten worden door onze chefs met veel liefde bereid voor de lunch, het diner en de borrel. Wanneer u niet kunt kiezen van onze uitgebreide kaart, waagt u zich dan aan onze proeverij. Voor €27,50 per persoon kunt u een driegangenmenu samenstellen met allerlei verschillende gerechtjes per gang. Zo hoeft u niets te missen van al het lekkers dat Brabant u te bieden heeft. In de omgeving van Nistelrode zijn wij ondertussen een begrip geworden. Naast alle overheerlijke gerechten bieden wij ook gezellig activiteiten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld eens Step – Dodgebow & BBQ proberen of het Bubble Ball spektakel. Wij zorgen dat alles voor u geregeld is.

Bij Eetcafé ’t Pumpke is het genieten als thuis, maar dan met de culinaire allure van een sterrenrestaurant. Wilt u eerlijk onvervalst genieten zonder al teveel franje? Geef uw Dinerbon dan uit bij Eetcafé ’t Pumpke. Aan alles is gedacht om van uw lunch, diner of borrel een heerlijk bourgondisch feest te maken. Wij heten u alvast van harte welkom.