Restaurant De 3 Cronen

Adres
Markt 18
5688 AJ Oirschot
Telefoon
0499-575300
Dinerbon.com Oirschot Restaurant De 3 Cronen
Dinerbon.com Oirschot Restaurant De 3 Cronen

Heeft u wel eens gehoord van restaurant de 3 Cronen? Restaurant de 3 Cronen is een sfeervol restaurant in het stadscentrum van Oischot waar u met uw dinerbon van harte welkom bent om te komen genieten van gerechten uit de Frans-Nederlandse keuken. Alleen al de locatie is de moeite van het bezoeken waard, want restaurant De 3 Cronen is gevestigd in een monumentaal pand dat stamt uit 1650. Het restaurant is opgedeeld in drie zalen met elk een eigen thema. De eerste zaal waar u met uw dinerbon van harte welkom bent is ‘het Oischots restaurant’. Qua inrichting doet deze zaal denken aan een woonkamer uit de jaren twintig. De twee andere zalen heten respectievelijk ‘ de Gevelhof’ en ‘de Huiskamer’. Doordat er verschillende soorten zalen zijn kunt u bij De 3 Cronen ook met verschillende soorten en maten gezelschappen terecht.

Op het menu bij restaurant de 3 Cronen staan zoals eerder gezegd heerlijke gerechten die zijn beïnvloed door de Franse en de Nederlandse keuken. U kunt met uw dinerbon bijvoorbeeld kiezen voor een huisgemaakte garnalenkroket met korstdeeg, gemengde sla en hofmeesterdressing. Ook kunt u kiezen voor een hertencarpaccio met gemengde sla, rode ui, zongedroogde tomaten, walnoten, gebakken spek en frambozendressing. Probeer ook de kabeljauw met paksoi, tomaat en limoen botersaus en de speenvarken kotelet met snijbonen, shiitake, spinazie en maderiasaus.

Het team van restaurant De 3 Cronen hoopt u binnenkort welkom te mogen heten in dit restaurant waar Brabantse gezelligheid hoogtij viert. Uw dinerbon is uiteraard ook welkom dus vergeet deze vooral niet mee te nemen bij uw bezoek aan het restaurant!