Onder de Linden

Adres
De Lind 63
5061 HV Oisterwijk
Telefoon
013 - 5220414
Dinerbon.com Oisterwijk Onder de Linden
Dinerbon.com Oisterwijk Onder de Linden
Dinerbon.com Oisterwijk Onder de Linden
Dinerbon.com Oisterwijk Onder de Linden

Onder De Linden is een veelzijdige eetgelegenheid, te vinden in het centrum van Oisterwijk. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Als u iets te vieren heeft of gewoon eens behoefte heeft aan een feestelijke avond uit, zit u hier wel goed! U kunt hier namelijk uitgebreid dineren voor een schappelijke prijs. Het motto van Onder De Linden luidt: nóg meer kwaliteit en een nóg scherpere prijs. Ervaar het zelf tijdens een culinair etentje met uw Dinerbon! Via hun website kunt u eenvoudig een reservering plaatsen.

Bij Onder De Linden kunt u echt weer eens achterover leunen en u in de watten laten leggen door een professioneel keuken- en bedieningsteam. Gastgerichte service en persoonlijke aandacht staan hier hoog in het vaandel. De menukaart is zorgvuldig samengesteld en ingespeeld op de seizoenen. Met de vernieuwende gerechten worden ook de vaste gasten keer op keer verrast! In ruil voor uw Dinerbon mag u zelf uw drie- of viergangenmenu samenstellen. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere mals getrancheerde ossenhaas met een rode wijnsaus en krokante op de huid gebakken dorade met knoflook. Dit is slechts een greep uit het veelzijdige aanbod bij Onder De Linden!

Sluit uw diner af met één van de verleidelijke desserts die Onder De Linden op de menukaart heeft staan. Ga bijvoorbeeld voor de huisgemaakte chocolade truffeltaart van volle Belgische Callebaut chocolade of de klassieke apfelstrudel met vanillesaus en kaneelijs. De desserliefhebber is hier met de Dinerbon aan het juiste adres!