Akropolis Oosterhout

Adres
Klappeijstraat 3
4901 HD Oosterhout
Telefoon
0162 423 921
Dinerbon.com Oosterhout Akropolis Oosterhout
Dinerbon.com Oosterhout Akropolis Oosterhout
Dinerbon.com Oosterhout Akropolis Oosterhout

Akropolis is een gezellig en authentiek Grieks restaurant in het centrum van Oosterhout. Hier kunt u genieten van een heerlijk diner in Griekse stijl voor een goede prijs. Bovendien kunt u hier ook met uw Dinerbon betalen! De veelzijdige menukaart met haar gegrilde vlees- en visspecialiteiten, ovengerechten en vegetarische lekkernijen biedt voor ieder wat wils. Ook als u de Griekse keuken nog niet zo heel goed kent, kunt u bij Akropolis terecht. Vraag gerust om informatie bij het vriendelijke bedieningspersoneel. Geniet van een gezellig etentje in Griekse stijl in ruil voor uw Dinerbon!

Wilt u echt weer eens uitgebreid dineren? Bij Akropolis kunt u voor slechts €21,95 al een keuzemenu van drie gangen bestellen. U mag dit menu dus precies naar wens invullen. Begin bijvoorbeeld met een krabcocktail, vervolg uw diner met stukjes gekruid vlees met tzatziki en sluit af met Griekse yoghurt met honing en walnootjes. Een bijpassende wijn maakt het geheel compleet! U kunt ook één van de bijzondere Griekse specialiteiten bestellen met uw Dinerbon. Wat dacht u van de gebakken zeetong met knoflookboter, lamshaas van de grill of een stoofpotje met kalfsvlees, uitjes en groenten? Het is ook mogelijk om uw eigen vleesschotel samen te stellen, waarbij u keuze heeft uit maar liefst elf Griekse lekkernijen. Dit is echt iets unieks wat Akropolis onderscheid van andere restaurants.

Overigens kunnen vegetariërs ook prima bij Akropolis terecht met de Dinerbon. Op de menukaart vindt u bijvoorbeeld warme paprika gevuld met rijst en sperzieboontjes en vegetarische moussaka met aubergine, aardappel en kaas. Zoals u ziet kan iedereen hier genieten van een smakelijk en ontspannen diner!