Asado Steakhouse

Adres
Tilburgseweg 5A
4902 TL Oosterhout
Telefoon
0162 436743
Dinerbon.com Oosterhout Asado Steakhouse
Dinerbon.com Oosterhout Asado Steakhouse
Dinerbon.com Oosterhout Asado Steakhouse
Dinerbon.com Oosterhout Asado Steakhouse

Kies uit diverse verse steaks met een bijpassende wijn bij Asado Steakhouse

Asado Steakhouse is het perfecte restaurant voor verse steaks met je dinerbon. Sterker nog, dit is de specialiteit waar de keukenbrigade van dit restaurant bekend om staat. Het gastvrije personeel vertelt je graag alles over ieder gerecht van de kaart en kan je uitstekend adviseren over een bijpassende wijn. Want laten we eerlijk zijn, voor de perfecte combinatie mag een goed glas rode wijn natuurlijk niet ontbreken. De keukenbrigade van Asado Steakhouse werkt enkel met verse producten, waardoor je deze kwaliteit direct proeft met de dinerbon. Een leuk detail is dat het interieur volledig handgemaakt is, waardoor je ziet dat oog voor detail hier altijd centraal heeft gestaan.

Waan je in Argentijnse sferen en breng een bezoek aan Asado Steakhouse

Asado Steakhouse is gevestigd in Oosterhout. Zodra je plaatsneemt in dit sfeervolle restaurant, waan je je direct in Argentijnse sferen. ‘Asado’ betekent Argentijnse barbecue, waardoor de naam eigenlijk al verklapt wat je kunt verwachten met de dinercheque. De steaks worden namelijk klaargemaakt op een royale barbecue, wat een belangrijk onderdeel van de Argentijnse cultuur en geschiedenis is. Ben je ooit een keer op vakantie geweest in Argentinië, dan is de kans groot dat je weer even weg kan dromen bij deze bijzondere reis. De steaks worden op een houtskoolgrill klaargemaakt.

Grote en kleine groepen zijn van harte welkom bij Asado Steakhouse

Met wie kom jij het liefste een keer langs bij Asado Steakhouse? Of het nu gaat om een klein gezelschap of een groot gezelschap, iedereen is van harte welkom. Om jezelf te kunnen verzekeren van een tafel, is het verstandig om van tevoren even een reservering te maken met je dinercheque bij het gastvrije personeel. Loop jij binnenkort een keer binnen bij dit leuke restaurant in Oosterhout?