Brasserie Het Vrolijke Schaap Oudenbosch

Adres
Fenkelstraat 23
4731 JA Oudenbosch
Telefoon
0165-310100
Dinerbon.com Oudenbosch Brasserie Het Vrolijke Schaap Oudenbosch
Dinerbon.com Oudenbosch Brasserie Het Vrolijke Schaap Oudenbosch
Dinerbon.com Oudenbosch Brasserie Het Vrolijke Schaap Oudenbosch

Brasserie Het Vrolijke Schaap is gevestigd dichtbij een religieus erfgoed in Oudenbosch

Brasserie Het Vrolijke Schaap is in het centrum van Oudenbosch gevestigd. In de omgeving van deze brasserie zijn er genoeg activiteiten voor een dag vol vermaak. Zo ligt het religieus erfgoed van Oudenbosch dichtbij de brasserie . Kies er bijvoorbeeld voor om een bezoek te brengen aan het Nederlands Zouavenmuseum, het Arboretum, de Kapel van St. Louis, de fraaie Basiliek H.H. Agatha & Barbara, het Natuurhistorisch Museum of het indrukwekkende Volkenkundig Museum. Daarnaast ligt Brasserie Het Vrolijke Schaap tegenover de monumentale Nederlands Hervormde Kerk die dateert uit 1819. Misschien kies je ervoor om een bezoek aan het restaurant te combineren met een leuke fiets- en wandeltocht door de bossen en door het agrarisch landschap.

Brasserie Het Vrolijke Schaap verzekerd je van een gezellige en informele ambiance

Geniet je met je bon graag in een gezellige en informele ambiance? In dat geval is Brasserie Het Vrolijke Schaap de perfecte plek om je restaurantbon uit te kunnen geven. Zodra de zon verschijnt, biedt het voorterras genoeg mogelijkheden om te genieten. Liever een kopje koffie drinken op een schaduwrijke plek? Neem in dat geval plaats op de beschutte patio achter het restaurant. Kom je graag een keer in de avond langs? Blijf in dat geval de website van deze brasserie in de gaten houden. Er worden namelijk regelmatig leuke wijn- en thema-avonden door het restaurant georganiseerd. Probeer met je restaurantbon een breed scala aan gerechten uit een bepaalde cultuur of een specifiek land. Het restaurant is gevestigd aan de Fenkelstraat 23.

Op woensdag tot en met zondag is brasserie Het Vrolijke Schaap geopend

Met je restaurant cadeau ben je van woensdag tot en met zondag van harte welkom bij Brasserie Het Vrolijke Schaap. Het restaurant sluit op woensdag en donderdag om 22:00 uur. De rest van de week sluit het restaurant om 23:00 uur. Voor vragen over de menukaart of voor meer informatie over de planning van thema-avonden kun je altijd even contact opnemen. Dit doe je, net als het maken van een reservering met je restaurant cadeau, door even te bellen met de bediening van Brasserie Het Vrolijke Schaap.