Restaurant Boompjes

Adres
Irenestraat 1
5825 CA Overloon
Telefoon
0478 - 642227
Dinerbon.com Overloon Restaurant Boompjes
Dinerbon.com Overloon Restaurant Boompjes
Dinerbon.com Overloon Restaurant Boompjes
Dinerbon.com Overloon Restaurant Boompjes

In het toeristische dorpje Overloon, vlakbij de Duitse grens, ligt het gezellige en sfeervolle restaurant de Heeren van Overloon. Met uw Dinerbon kunt u bij de Heeren van Overloon genieten van een gevarieerde en spannende kaart in een gezellige en ontspannen omgeving. Wij bereiden onze gerechten met eerlijke, verse streekproducten. Ook gaat onze kaart met de seizoenen mee, zodat u periodiek kunt genieten van de lekkerste seizoensgerechten, zoals één van onze prachtige aspergegerechten. U kunt bij ons met uw Dinercadeaubon hoe dan ook genieten van pure, onvervalste en bovenal zeer smakelijke vlees- en visgerechten, die wij met uiterste zorg bereiden. Ook is het bij ons lekker gezellig binnen, zodat u zich ook snel thuis zult voelen.

Bij de Heren van Overloon hebben wij iets heel bijzonders op de kaart staan, de Wagyu proeverij. Wij bereiden voor u allerhande gevarieerde gerechtjes met verschillende onderdelen van het Wagyu rund, een keizerlijke rundsoort die op traditionele Japanse wijze wordt verzorgd. Zo wordt het dier gemasseerd en volgt het een speciaal dieet. Dit levert uiteindelijk prachtig smakend rundvlees op. Wij bereiden de gerechtjes van de proeverij met uiteenlopende delen van het Wagyu rund; een verrassende en uiterst smakelijke aangelegenheid en daardoor een absolute aanrader! Absoluut de moeite waard met uw Dinerbon.

Met uw Diner giftcard kunt u bij de Heeren van Overloon ontspannen genieten. Bijvoorbeeld in onze schitterende binnentuin. Kom gerust een keer bij ons langs. Wij kijken uit naar uw bezoek en hopen u binnenkort te kunnen verwelkom in de Heren van Overloon.