Barabas eten en drinken

Adres
Voortjesweg 36
2382 Poppel (BE)
Telefoon
0032 14650506
Dinerbon.com Poppel (BE) Barabas eten en drinken
Dinerbon.com Poppel (BE) Barabas eten en drinken
Dinerbon.com Poppel (BE) Barabas eten en drinken
Dinerbon.com Poppel (BE) Barabas eten en drinken

Dat de zuiderburen weten hoe het is om van het leven te genieten al jaren geen geheim meer. De manier waarop ze dit doen is meestal met een heerlijk speciaal biertje, maar ze weten ook zeker hoe ze dit moeten doen met een heerlijke maaltijd met een goede wijn. En gezellig met goed gezelschap tafelen. Kom dat nu een keer ervaren. Net over de grens bij Tilburg ligt namelijk het dorpje Poppel, in dit lieve dorpje zit het restaurant Barabas en hier moet u zijn voor een maaltijd die u kennis doet maken met wat de Vlamingen als genieten zien. Wat het erg makkelijk maakt om de beslissing te nemen is dat u nu ook gewoon kan betalen met een Diner Cadeau Dinercheque.

Het team van Barabas is enorm ervaren en zijn door de jarenlange samenwerking totaal op elkaar in gespeeld. Daarom kunnen ze voor u een maaltijd op tafel toveren die u nog lang zult heugen. Het zal een ervaring zijn die u nog lang zult heugen. En dat is maar goed ook want ze weten als geen ander dat een avondje uit eten een bijzondere ervaring moet blijven. Met dat in het achterhoofd is er een kaart samengesteld waar iedereen à la carte van kan smullen.

Ze begrijpen bij Barabas dat niet iedereen altijd kan beslissen waar hij of zij zin in heeft. Voor hen en de avontuurlijk ingestelde eters is er daarom een meergangen, 3 tot 6 gangen, verrassingsmenu waar men steil van achterover zal slaan.

Kom snel een keertje langs en laat u totaal verwennen in dit lieve Vlaamse dorpje. Ze staan met smart op u te wachten. Ook als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.