Tim's Kitchen 3D Diner

Adres
Prins Bernhardstraat 6
4941GH Raamsdonksveer
Telefoon
0162 512 570
Dinerbon.com Raamsdonksveer Tim's Kitchen 3D Diner
Dinerbon.com Raamsdonksveer Tim's Kitchen 3D Diner

In Raamsdonksveer is Tim's Kitchen een begrip. En dat komt door de wel heel bijzondere manier van dineren hier, een zogenaamd 3D diner. Een ware sensatie die het dineren naar een hoger niveau tilt. Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker uw Dinercheque mee naar Tim's Kitchen 3D.

Tim's Kitchen 3D is een apart concept van het restaurant Timmy's Eethuys. Bij het 3D diner zitten de gasten in een aparte kamer. Een intieme en sfeervolle gelegenheid is omgebouwd tot een antieke keuken uit het jaar 1900. In de keuken krijgen de gasten te zien hoe het eten bereid wordt door een 3D projectie. Op de tafel waar de gasten aan zitten wordt een animatie afgespeeld, waarbij de gasten zien hoe de kleine kok Tim de maaltijden aan het bereiden is. Het is een enorme chaos in de keuken en Tim is druk bezig om alles op orde te krijgen. Gelukkig komt het allemaal net op tijd goed en krijgt iedereen zijn maaltijd geserveerd. De attractie is leuk voor het hele gezin. Voor sommige ouders is het een uitdaging om uiteten te gaan met kinderen, omdat ze zich snel vervelen aan tafel. Maar met deze belevenis zullen ze maar al te graag aan tafel willen blijven zitten. Een leuk en origineel restaurant om uw Dinerbon samen met het hele gezin hier uit te geven. Dit arrangement is te reserveren voor maximaal vier personen en kost 37,50 per persoon. Er wordt een 3-gangen diner geserveerd en het duurt 1,5 uur.

U kunt uw Dinerbon uitgeven voor dit speciale concept, maar u bent natuurlijk ook gewoon welkom in het restaurant van Timmy's Eethuys. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en Tim's Kitchen 3D is ook iedere dag te reserveren. Twijfel niet langer en ga eens voor iets nieuws. Een 3D diner is een ware belevenis waar het bord tot leven komt. Reserveer vandaag nog en vergeet niet uw Dinercheque mee te nemen.