Restaurant t Boerke

Adres
Hoofdstraat 72
5121JG Rijen
Telefoon
016 122 2588
Dinerbon.com Rijen Restaurant t Boerke
Dinerbon.com Rijen Restaurant t Boerke

Welkom bij Café Restaurant Partycentrum Partyservice ’t Boerke, een zeer veelzijdige horecagelegenheid in Rijen, een prachtige plaats in het altijd gezellige Noord Brabant. De mogelijkheden bij ’t Boerke zijn zeer ruim. Wilt u bijvoorbeeld zelf een diner geven of een feest organiseren in een van de vele zalen van ’t Boerke? Dat kan! Neemt u dan contact op met de eigenaars van ’t Boerke via de contactgegevens op de website en zij denken graan met uw mee voor alle mogelijkheden. Voor nu richten we ons even op het sfeervolle restaurant dat ook een onderdeel is van horecagelegenheid ’t Boerke. In dit restaurant bent u ieder jaargetijde welkom met uw dinerbon. U zal er goed in de watten gelegd worden terwijl u geniet van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

Op het a la carte menu van restaurant ’t Boerke staan vele heerlijkheden waar u met uw dinerbon van kunt komen genieten. Zowel voor de liefhebber van vlees als van vis is er veel te beleven. Begin uw avond bijvoorbeeld met een cocktail van Noorse garnalen met cocktail saus, gevolgd door een tomatensoep met een schuitjes room. Als hoofdgerecht kunt u met uw dinerbon onder andere kiezen tussen een Hollandse biefstuk met peper saus en twee sliptongetjes met remoulade saus. Als dessert kunt u een dame blanche bestellen, maar ook een spekkoek met stracciatella ijs of een vruchtensorbet met aardbeien ijs.

Wilt u ook met uw dinerbon genieten van al dit lekkers bij ’t Boerke, een partycentrum en restaurant vol mogelijkheden? Reserveer dan vandaag nog voor uw gezelschap een tafel!