Amigos (Roosendaal)

Adres
Kade 6
4703 GG Roosendaal
Telefoon
0616 - 01 29 00
Dinerbon.com Roosendaal Amigos (Roosendaal)
Dinerbon.com Roosendaal Amigos (Roosendaal)
Dinerbon.com Roosendaal Amigos (Roosendaal)
Dinerbon.com Roosendaal Amigos (Roosendaal)

Bent u een liefhebber van lekker barbecueën, maar is het er het weer niet voor? Niet getreurd! U kunt nu namelijk met uw dinerbon komen barbecueën bij Amigos BBQ Restaurant aan de Kade 6 in Roosendaal. Dit gezellige barbecuerestaurant heet u het hele jaar van harte welkom om met uw cadeaubon te komen genieten van een echte Mexicaanse barbecue. Wanneer u het restaurant binnentreedt, waant u zich echt in een Mexicaans grillhuis. Zowel de aankleding als de geur van heerlijke stukken vlees en vis dragen bij aan die ambiance. Het is de perfecte plek om met uw gezin, vrienden of met een zakelijk uitje lang en gezellig te tafelen.

Amigos BBQ Restaurant is niet zomaar een barbecue restaurant. U heeft er namelijk de mogelijkheid om zélf uw eten te bereiden op de tafelbarbecues die in iedere tafel zijn gemonteerd. Zo kunt u op uw eigen tempo genieten van precies die ingrediënten waar ú zin in heeft! De sfeer is daardoor net zo gezellig als bij een barbecue bij u thuis of bij vrienden in de tuin, maar nu zit u heerlijk binnen. Met uw dinerbon kunt u al genieten van alle heerlijke vlees- en vissoorten en meer dan 10 verschillende salades voor €19,95. U kunt voor dat bedrag namelijk onbeperkt gebruik maken van het ruime buffet. Kies de ingrediënten uit die u aanspreken en bereidt ze gezellig zelf op uw tafelbarbecue.

Het team van BBQ Restaurant Amigos hoopt u spoedig in hun restaurant te mogen ontvangen met uw dinerbon dus twijfel niet en breng een bezoek!