Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Adres
Brugstraat 12
4701 LE Roosendaal
Telefoon
(0165) 537 237
Dinerbon.com Roosendaal Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok
Dinerbon.com Roosendaal Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok
Dinerbon.com Roosendaal Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Welkom bij Chinees-Indisch restaurant Azië. Dit restaurant is gelegen in de binnenstad van Roosendaal en is in de wijde omtrek bekend als ‘De Wok van Roosendaal’. Deze naam heeft het restaurant verdiend omdat u er de beste wok gerechten kunt eten voor een vaste lage prijs. En het goede nieuws is, dat u dat nu ook kunt doen met uw dinerbon! Uw dinerbon is net als u het gehele jaar door welkom om plaats te nemen in het gezellige restaurant en de Chinees-Indische keuken van top tot teen te ontdekken. Het restaurant is onlangs volledig gerenoveerd, en is sfeervol en rustgevend ingericht. Er zijn maar liefst 100 zitplaatsen beschikbaar, waardoor u ook met een grote groep terecht kunt in het restaurant.

U kunt bij Chinees-Indisch restaurant Azië een van de heerlijke specialiteiten van het á la carte menu bestellen, maar u kunt ook lekker onbeperkt wokken of grillen voor maar € 19,50 per persoon. Het leuke hieraan is, dat u zelf betrokken bent bij het klaarmaken van uw maaltijd. U kunt namelijk zelf uw ingrediënten selecteren uit een groot aanbod van verschillende vleessoorten en groentes, en op die manier uw ideale gerecht samenstellen! Wanneer u uw selectie heeft gemaakt, wordt uw wok schotel op spectaculaire wijze door de koks in de open wok corner voor u klaargemaakt.

Kom vooral zelf langs om deze Chinees-Indische heerlijkheden te proeven en vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te namen, daar kunt u immers de rekening mee betalen!