Don Arroyo

Adres
Graafsebaan 42
5242 JN Rosmalen
Telefoon
073 - 5212206
Dinerbon.com Rosmalen Don Arroyo
Dinerbon.com Rosmalen Don Arroyo
Dinerbon.com Rosmalen Don Arroyo
Dinerbon.com Rosmalen Don Arroyo

Bent u geïnteresseerd in een culinaire ontdekkingsreis door de Zuid-Amerikaanse keuken? Dan moet u met uw Dinerbon bij restaurant Don Arroyo in Rosmalen zijn. U kunt hier terecht op woensdag tot en met zondag vanaf 17:00. In de gezellige ambiance waant u zich meteen in een intiem restaurantje ergens in Zuid-Amerika. Droom weg in een wereld van gemoedelijkheid en heel erg lekker eten en drinken. In combinatie met de prettige bediening is een bezoek aan Don Arroya zeer de moeite waard. Reserveer nu en neem uw Dinerbon gerust mee.

De veelzijdige menukaart van meer dan 50 gerechten biedt voor ieder wat wils. De ervaren keukenbrigade van Don Arroya staat garant voor kwaliteit en smaakvolle gerechten, die vaak geïntroduceerd zijn door Latino’s die in Nederland wonen of op bezoek zijn. Ook werken ze uitsluitend met verse producten en gerenommeerde leveranciers. In ruil voor uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld een verassingsmenu van drie of vier gangen te bestellen. Onder de hoofdgerechten vindt u traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten zoals gemarineerde ossenhaaspuntjes, mals buikspek van de grill en licht gekruide zalm uit de oven. De vegetariërs onder ons kunnen een bijzonder tweeluik bestellen, bestaande uit een romig gevulde tortilla tegenover een licht pikant gevulde tacoshell uit de oven. Een mooi glas wijn uit Chili of Argentinië maakt het geheel compleet!

Wilt u écht uitgebreid dineren met uw Dinerbon? Dan dan voor het ‘Don Arroyo Deluxe’-arrangement. Dan wordt u gedurende de hele avond verwend met allemaal kleine tapasgerechtjes. Zo kunt u pas echt kennis maken met de veelzijdige Zuid-Amerikaanse keuken!