Salloniki Schijndel

Adres
Hoofdstraat 158
5481AJ Schijndel
Telefoon
073 851 4315
Dinerbon.com Schijndel Salloniki Schijndel
Dinerbon.com Schijndel Salloniki Schijndel
Dinerbon.com Schijndel Salloniki Schijndel

Restaurant Salloniki is de ultieme plek om uitgebreid te genieten van de traditionele Griekse keuken. Bent u een liefhebber van de authentieke Griekse keuken of wilt u deze juist beter leren kennen? Bij Restaurant Salloniki is iedereen welkom. Ze accepteren ook uw Dinerbon. De eigenaar is zelfs opgegroeid op een Grieks eiland en weet dus alles van deze bijzondere eetcultuur. Deze wilt hij graag met uw delen, dus kom gauw langs voor een heelijk diner. Het wordt aangeraden om van tevoren te reserveren. Vergeet uw Dinerbon niet!

De menukaart van Restaurant Salloniki staat vol met pure Griekse gerechten met vlees, vis en groenten. De chef-kok werkt uitsluitend met verse producten, zodat u een échte Griekse maaltijd gepresenteerd krijgt. Diepvriesproducten zult u hier niet aantreffen. Vindt u het leuk om allemaal verschillende gerechten te proeven? Bestel dan op een doordeweekse dag het Griekse tapasarrangement. Dan kunt u in ruil voor uw Dinerbon onbeperkt genieten van warme en koude hapjes.  Zo hebben ze onder andere gebakken feta, gekruide gehaktballetjes en natuurlijk tzatziki! Het is uiteraard ook mogelijk om gewoon a la carte te bestellen. Wat dacht u van een spies met gegrilde scampi of ossenhaas met verse champignons? De vleesliefhebber kan ook de Dinerbon inwisselen voor een gemengde schotel zoals de Lesbos Schotel, de Apollo Schotel of de Bifteki Schotel.

Bij Restaurant Salloniki waant u zich op een pittoresk en zonnig eiland in de Middellandse Zee. Om de sfeer in het restaurant te optimaliseren worden er regelmatig Griekse live muziekavonden georganiseerd. U kunt daar dan tijdens het eten van genieten!