De Proeverij

Adres
Kerkstraat 119-121
5161EC Sprang-Capelle
Telefoon
0416 27 27 46
Dinerbon.com Sprang-Capelle De Proeverij
Dinerbon.com Sprang-Capelle De Proeverij
Dinerbon.com Sprang-Capelle De Proeverij
Dinerbon.com Sprang-Capelle De Proeverij

Welkom bij restaurant De Proeverij, een echt Brabants en bovendien (h)eerlijk restaurant in het pittoreske Sprang-Capelle. In dit restaurant dat zich bevindt aan de Kerkstraat 119-121 bent u met uw gezelschap én uw dinerbon meer dan welkom voor het beleven van een culinaire middag of avond. U kunt uitgebreid komen lunchen, gezellig komen borrelen of heerlijk komen dineren. Brabantse gezelligheid en gastvrijheid zijn voor alle medewerkers van De Proeverij erg belangrijk. Wanneer u met uw dinerbon het restaurant betreedt wacht u dan ook een zeer warm welkom. Is het buiten mooi weer? Dan heeft u de mogelijkheid om van uw (h)eerlijke diner te genieten op het zonovergoten terras.

De menukaart van De Proeverij bestaat uit twee delen. Het vaste deel van het menu is het gehele jaar hetzelfde. U kunt er daarom vanuit gaan dat u de gerechten van dit deel bij ieder bezoek met uw dinerbon kunt bestellen. Het andere deel van de kaart is het seizoensgebonden gedeelte met wisselende gerechten die worden bereid van de beste producten van het seizoen. Geniet van een handgesneden steak tartaar met Marloes ui, kerrie mayonaise, zoetzuur en croutons of ga voor de Noordzeetong met remoulade saus en aardappelsalade. Wanneer u vegetarisch bent dan heeft de chef voor u een vegetarische verassing op het menu staan!

Wilt u graag gezellig uit eten met uw dinerbon bij een restaurant met een Brabantse sfeer, waar bovendien goed eten wordt geserveerd van eerlijke afkomst? Reserveer dan nu uw tafel bij De Proeverij in Sprang-Capelle en geniet van een fijne middag of avond uit!