Brasserie Puur

Adres
Kaaistraat 19
4651BL Steenbergen
Telefoon
0167 567381
Dinerbon.com Steenbergen Brasserie Puur
Dinerbon.com Steenbergen Brasserie Puur

Wees welkom met uw Dinerbon bij Brasserie Puur in Steenbergen. Hier draait het volledig om smaakvolle pure gerechten die in een eigentijds jasje gestoken zijn. In het knusse etablissement combineren chef-kok/eigenaar Mark van Loon en zijn team lekker eten van uitstekende kwaliteit met Bourgondische gastvrijheid! Stap eens binnen en laat u verwennen!

Chef-kok Mark van Loon heeft jarenlange ervaring in de keuken en de horeca. Op twaalfjarige leeftijd proefde hij al van de culinaire wereld op de KTS in Oudenbosch. Het smaakte naar meer; eerste volgde Mark de opleiding tot restaurant-kok om vervolgens te specialiseren in de koude keuken, de warme keuken en de patisserie. Het gebruik van verse ingrediënten en streekproducten staan centraal in zijn kookwijze. Hierdoor proeft u bij brasserie Puur enkel onvervalst heerlijke maken. De gerechten hebben veelal een traditionele basis die gecombineerd is met wereldse gerechten en kookstijlen. Hierdoor kunt u altijd genieten van verrassende, maar heerlijke gerechten.

Bij Brasserie Puur is er voor elk gezelschap wat wils. U bent welkom voor een lunch of diner, maar ook voor een uitgebreide Engelse High Tea of een vers gezet kopje koffie. Ook kunt u genieten van goede wijnen en verscheidene borrelhapjes.

In 2007 werden de deuren van eetgelegenheid Puur geopend aan de Kaaistraat 19 in Steenbergen. In 2010 werd het naastgelegen monumentale pand aangekocht. Hier is restaurant In de Oude Stempel gevestigd waar u ook kunt genieten van een bijzondere culinaire ervaring en kookworkshops. Sinds 2010 heeft de brasserie er ook een Bourgondisch grand café en uitgebreid terras bij. Hier is op het warme dagen heerlijk toeven.

Wij nodigen u van harte uit bij Brasserie Puur; ook met uw Dinerbon!