Restaurant In de Oude Stempel

Adres
Kaaistraat 19
4651BL Steenbergen
Telefoon
0167 567381
Dinerbon.com Steenbergen Restaurant In de Oude Stempel
Dinerbon.com Steenbergen Restaurant In de Oude Stempel

Bij Restaurant In de Oude Stempel kunt u uw Dinerbon uitstekend verzilveren. Dit bijzondere restaurant is gevestigd in het monumentale voormalig postkantoor in het hart van Steenbergen. In de Oude Stempel heeft vele mogelijkheden waarbij kwaliteit en gastvrijheid altijd voorop staan. U kunt hier terecht voor een avond vol beleving en enthousiasme!

Patron Cuisinier is Mark van loon. Hij kookt vanuit klassieke basis in combinatie met wereldse kookstijlen en specialiteiten. In onze tongstrelende signature gerechten maken wij gebruik van innovatieve technieken tot expressieve visuele kunst. Voor ons moet een avond uit een echt feest zijn! Daarom ontvangen wij u en uw gezelschap ook met en uitgebreide collectieve bruisende aperitieven. Mark zal u vervolgens zijn hele menu toelichten aan tafel. Uiteraard passen wij met liefde onze gerechten aan uw persoonlijke wensen of diëten aan.

Mark heeft wat wijnen betreft een grote voorliefde voor de Bourgogne streek. Echter zult u ook een ruim aanbod aan wijnen uit andere landen vinden. Daarnaast houden wij een variërende selectie wijnen aan die wij per glas kunnen schenken.

Een echt paradepaardje van In de Oude Stempel is de uitgebreide kaaswagen met kazen van topklasse. Wij hebben een gemiddeld aanbod van veertig tot vijftig verschillende kazen perfect geraffineerd uit binnen- en buitenland.

En wat denkt u van onze trolley vol huisgemaakte zoetigheden om uw avond op prachtige wijze af te sluiten; bij In de Oude Stempel betekent dineren echt beleven en genieten. Kom eens langs om u te laten verrassen! Zeker ook met uw Dinerbon.