Banzai

Adres
Heuvel 25
5038 CP Tilburg
Telefoon
013 2032060
Dinerbon.com Tilburg Banzai
Dinerbon.com Tilburg Banzai
Dinerbon.com Tilburg Banzai
Dinerbon.com Tilburg Banzai
Dinerbon.com Tilburg Banzai

Let op: op zaterdag accepteren wij geen Diner Cadeau.

Restaurant Banzai ligt midden in het gezellige uitgaansgebied van het Tilburgse centrum. Liefhebbers van de Japanse keuken vinden hier een echte specialist op het gebied van sushi en andere authentieke gerechten uit het land van de rijzende zon. Met de naam ‘Banzai’ roept men als het ware ‘Bravo, hoera, mag u 10.000 jaar leven’ als beleefde welkomstgroet naar de gasten. Bij binnenkomst is het net alsof je een exclusief restaurant in Tokio binnenloopt. Je waant je in een andere wereld met overal zachte kleuren, prachtige bamboe lampen, tafeltjes voor twee of vier personen en ook een aantal ronde tafels met comfortabele banken waar grotere gezelschappen kunnen plaatsnemen. Als het weer mooi genoeg is kun je ook onder de parasols op het buitenterras gaan zitten, met uitzicht op het plein en de fraaie Heuvelse Kerk. Het vriendelijke personeel van deze bijzondere eetgelegenheid zal graag je Restaurantbon van Restaurant cadeau accepteren.

Bij restaurant Banzai kun je lunchen en dineren. Je kunt kiezen uit een groot aanbod van Nigiri, Temaki en Sashimi gerechten die je kunt combineren met diverse soorten rijst, groenten en salades. Het prachtig vormgegeven menu bekijken is een attractie op zich. Nadat je je keuze hebt gemaakt bereiden de ervaren koks op vakkundige wijze de gerechten die ook nog eens schitterend zijn vormgegeven. Je Japanse maaltijd sluit je natuurlijk af met een van de heerlijke nagerechten die werkelijk onweerstaanbaar lekker zijn. Dit restaurant is ook een echte aanrader voor vegetariërs omdat veel van de gerechten uit de Japanse keuken met uitsluitend plantaardige producten worden bereid.

Banzai is zes dagen per week geopend vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur en tot 22:30 uur op donderdag t/m zaterdag. De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer met diverse buslijnen die in de omgeving stoppen en NS-station Tilburg ligt op slechts enkele minuten loopafstand. Je auto kun je in de nabijgelegen 013 Tivoli garage parkeren. Restaurant Banzai is de perfecte eetgelegenheid om je Restaurantbon van Restaurant cadeau te verzilveren. Alle heerlijke gerechten van de kaart kun je ook online bestellen en laten bezorgen.