De Voorkamer

Adres
Slimstraat 12
5071 EK Udenhout
Telefoon
013 - 5111205
Dinerbon.com Udenhout De Voorkamer
Dinerbon.com Udenhout De Voorkamer
Dinerbon.com Udenhout De Voorkamer
Dinerbon.com Udenhout De Voorkamer

Wees welkom in restaurant De Voorkamer in Udenhout! Dit is één van de vele bijzondere restaurants waar u terecht kunt met uw Dinerbon. Het restaurant staat enerzijds bekend om haar sfeervolle inrichting en gemoedelijke huiskamersfeer, maar serveert tegelijkertijd verfijnde gerechten van hoge kwaliteit. Een lunch of diner bij De Voorkamer is niet zo maar een maaltijd, maar een ware culinaire beleving. Dit kunt u allemaal zelf ervaren door nu een reservering te plaatsen! Afrekenen doet u hier heel eenvoudig met uw Dinerbon.

De keuken van De Voorkamer is modern, creatief en seizoensgebonden. Er wordt gekookt met mooie dagverse ingrediënten die afkomstig zijn van lokale buren en leveranciers. Proef hoe lekker gerechten met pure ingrediënten kunnen zijn! Zo kunt u de Dinerbon bijvoorbeeld besteden aan een luxe lunch. Een aanrader is de rijk gevulde lunchplank met een sandwich van gerookte Galloway rund, paddenstoelenkroketje met truffelmayonaise , minibroodje Galloway hamburger, toast met huisgerookte zalm en paling, Mediterrane couscous salade, soep van de dag en een Luikse wafel met perencompote. Uiteraard kunt u ook met uw Dinerbon komen dineren bij De Voorkamer. Ook op de avondkaart vindt u seizoenspecialiteiten zoals fazantfilet met gekonfijte wilde eend, gegrilde schorseneren, cantharellen en linguini. Eet smakelijk!

Zoekt u nog een leuke plek voor een groepsdiner of zakelijke bespreking? Restaurant De Voorkamer beschikt over een aparte ruimte, De Achterkamer, die zeer geschikt is voor een gesloten bijeenkomst. Bel gerust even met het team van De Voorkamer om meer te weten te komen over de mogelijkheden.