Eetcafe de Kluis

Adres
Dorpsstraat 32a
5113 TE Ulicoten
Telefoon
013-519 6444
Dinerbon.com Ulicoten Eetcafe de Kluis
Dinerbon.com Ulicoten Eetcafe de Kluis
Dinerbon.com Ulicoten Eetcafe de Kluis

Welkom bij eetcafé de Kluis, het gezelligste eetcafé van Ulicoten en omstreken. Dit eetcafé, dat sinds zijn oprichting in april 2006 wordt gerund door Anita van Tilburg, is gevestigd in een pand waar eerst een bank zat, vandaar de gekscherende naam van deze horecagelegenheid. In Eetcafé de Kluis kunt u heerlijk komen genieten met uw dinerbon van goede maaltijden of een uitgebreide lunch. Deze kunt u gezellig binnen nuttigen of indien het weer het toelaat buiten op het grote terras. Ulicoten heeft een zeer mooie omgeving, waardoor een bezoek aan eetcafé de Kluis met uw dinerbon zeer goed te combineren is met een dag heerlijk fietsen of wandelen.

Op het a la carte menu van eetcafé de Kluis staan vele lekkere gerechten, die eenvoudig zijn maar wel met een speciaal tintje van chef-kok Anke. Begin de avond met een heerlijk voorgerecht van gerookte eendenborst met gegrild katenspek, mayonaise van peper en sinaasappelvinaigrette, of met een Vitello met parmaham en huisgemaakte pesto. Vervolgens kunt u met uw dinerbon genieten van onder andere een sissend boerenpannetje met varkenshaas, kipfilet, spek, paprika, uien en champignons, dat wordt geserveerd met peper- of champignonsaus. Of wat dacht u van een trio van wild met hert, haas en wild zwijn, dat wordt geserveerd met geglaceerde wortelen en boontjes?

Mogelijkheden te over dus met uw dinerbon bij eetcafé De Kluis! Het team van de Kluis hoopt u snel te mogen ontvanger in hun mooie eetcafé in Ulicoten.