Barcode Valkenswaard

Adres
Markt 28
5554CC Valkenswaard
Telefoon
040 201 2458
Dinerbon.com Valkenswaard Barcode Valkenswaard
Dinerbon.com Valkenswaard Barcode Valkenswaard

Barcode is een modern restaurant, café en club in het centrum van Valkenswaard. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon! Deze kunt u omruilen voor een heerlijke lunch of diner. Indien het mooi weer is kunt u dan ook plaats nemen op het gezellige terras in de zon. Bij Barcode komt u echt weer even helemaal tot rust. Het keuken- en bedieningsteam doet zeven dagen per week haar uiterste best om de gasten volledig in de watten te leggen. Ook u bent van harte welkom om hier te komen eten met uw Dinerbon. Blijf daarna gerust hangen voor de beste DJ’s, leukste events en mooiste mensen…

Barcode is zowel voor lunch als diner geopend. Op de lunchkaart vindt u diverse soepen, salades, broodjes en natuurlijk ook tosti’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tosti ‘’Barcode’’ met ham, kaas, tomaat, ui en chilisaus? Voor de grote trek hebben ze ook een 12-uurtje met een kopje tomatensoep, broodje kip, broodje carpaccio, eiersalade en een burger. In de avond kunt u net zo goed komen smullen! Neem ook dan uw Dinerbon mee. Onder de voorgerechten vindt u onder andere garnalen Piri Piri en vitello tonnato. Bestel daarna uw favoriete hoofdgerecht zoals de tournedos met peper- of champignonsaus, de gyrosschotel of de kabeljauw met rivierkreeftjes. Wat u ook bestelt, bij Barcode bent u verzekerd van een smakelijke avond!

Neem ook gerust uw kinderen mee naar Barcode. Besteedt uw Dinerbon aan een avondje uit met het hele gezin! Op de kinderkaart vindt u diverse snacks met frietjes, pannenkoeken en een kleine portie spaghetti bolognese. Kom dus gauw naar Barcode en geniet van het heerlijke eten en een hoop gezelligheid.