Restaurant Sierra Vista

Adres
Molenstraat 31
5461JP Veghel
Telefoon
0413 350 045
Dinerbon.com Veghel Restaurant Sierra Vista
Dinerbon.com Veghel Restaurant Sierra Vista

In het Noord-Brabantse Veghel bevind zich Restaurant Sierra Vista. Dit Latijns-Amerikaanse restaurant heet u van harte welkom met uw dinerbon, en is meer dan bereid om u kennis te laten maken met de beste en lekkerste gerechten uit de Zuid-Amerikaanse keuken. Van tapas tot á la carte, voor ieder is er wat wils. Bent u al bekend met de Zuid-Amerikaanse keuken, laat u bij Sierra Vista dan opnieuw verrassen en probeer ook zeker de specialiteiten van het huis. Dit Restaurant ligt op een ideale locatie om neer te strijken na een bezoek aan het stadscentrum van Veghel. Ook na een dag actief bezig zijn in de prachtige Noord-Brabantse natuur biedt Sierra Vista een goed verblijf om weer op te laden.

Een bezoek aan Restaurant Sierra Vista met uw dinerbon betekend een geheel verzorgde avond in een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Denk hierbij aan dierenhuiden, veel houtwerk, vriendelijke karaktervolle bediening en de lekkerste kip- en vleesgerechten. U heeft veel verschillende keuzemogelijkheden wat eten betreft, van een vier gangen tapas menu tot á la carte gerechten, die u binnen of buiten op het verwarmde terras kunt nuttigen. De kipspecialiteit van de chef , “Pollo Chihuahua”, is een echte aanrader voor de kipliefhebber. Houdt u van zoet? Bij Restaurant Sierra Vista kunt u ook een dessertarrangement bestellen met onder andere kokos-mousse, mango crème brulée en vers fruit.

Kom met uw dinerbon Veghel gastronomisch ontdekken, en begin daarmee bij Restaurant Sierra Vista! U bent van harte welkom!