Creme de la creme

Adres
Meiveld 164
5501KH Veldhoven
Telefoon
040 - 2547383
Dinerbon.com Veldhoven Creme de la creme
Dinerbon.com Veldhoven Creme de la creme

Al meer dan 15 jaar is lunchcafé Crème de la crème te vinden aan het Meiveld in Veldhoven. Bij dit gezellige café vindt u weer de echte ouderwetse Hollandse gezelligheid terug. Dit geldt zowel voor de inrichting als de menukaart. Crème de la crème heeft een echte huiskamersfeer, vanwege haar ouderwetse tierlantijntjes en fotolijstjes. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag voor lunch, borrel en diner. Ze accepteren nu ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Als u op zaterdag komt, breng dan ook een bezoekje aan de weekmarkt voor de deur!

Op de menukaart van Crème de la crème is voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Ze bieden het fijnste van het fijnste voor al haar gasten; jong en oud, met of zonder Dinerbon. Crème de la crème serveert zowel kleine gerechtjes als complete maaltijden. Volgens de Hollandse traditie mogen de simpele belegde broodjes natuurlijk niet ontbreken. Ook hebben ze heerlijke pannenkoeken en uitsmijters, waarbij u ruim de keus heeft uit diverse soorten. Crème de la crème is ook een leuke plek om gezellig te gaan borrelen met uw Dinerbon. Bij het ruime assortiment aan borrelhapjes vindt u onder andere bittergarnituur, een kaasplank, oosterse hapjes, nacho’s en Brabantse worstenbroodjes. Dit zal heerlijk smaken bij een glaasje bier of fris!

Heeft u zin in een warme maaltijd? Ga dan voor één van de warme specialiteiten, zoals schnitzel, biefstuk, mosselen of kipsaté. Zo kunt u ook wat uitgebreider lunchen met uw Dinerbon. In de zomer kunt u ook lekker op het terras in de zon gaan zitten!