Eetcafe Het Akkertje

Adres
Grote Kerk 2
5251 AA Vlijmen
Telefoon
073 5117103
Dinerbon.com Vlijmen Eetcafe Het Akkertje
Dinerbon.com Vlijmen Eetcafe Het Akkertje
Dinerbon.com Vlijmen Eetcafe Het Akkertje

In Vlijmen is het altijd druk bij Het Akkertje, een eetcafé waar je alleen de lekkerste vleesgerechten voorgeschoteld krijgt maar waar ook de vegetariër prima een vorkje kan prikken. Het is er prima eten, in een sfeervolle ambiance. Het Akkertje bezorgt bovendien aan huis, terwijl je ook online kunt bestellen en je gerechten af kunt komen halen. Het Akkertje levert maatwerk en is bovendien acceptant van de restaurantbon en het restaurant cadeau.

Het Akkertje heeft alles voor de grill

Alles voor de grill, pizza’s, shoarma; wat heeft Het Akkertje eigenlijk niet. Het biedt in de vorm van salade fetta, een cocktail di gamberetti, insalata mista, tzatziki en brood met kruidenboter tal van koude voorgerechten. Heb je liever iets warms vooraf? Kies dan voor bijvoorbeeld insalata abitanti del mare of voor gebakken champignons in knoflook- en roomsaus. Je kunt dan ook voor gamba kiezen, zoal de huisgemaakte soepen ook alom geroemd worden.

Van durum tot diner en eten voor de vegetariër

Het Akkertje staat bekend om de talloze grillgerechten die het biedt en die allemaal even goed smaken. Bij de grillgerechten krijg je salade en twee pitabroodjes geserveerd. Een kinderschotel, een Doner schnitzel, shoarmaschotel en kipfiletschotel zijn wat dat betreft gewilde producten. Ook zeer populaire gerechten die vaak besteld worden zijn het broodje Kobba, kipdijfilet en Adana kebab, net als falafel, shoarmavlees, Doner vlees en zowel kipdoner als kipfilet. Het Akkertje geniet al eveneens bekendheid vanwege de verschillende kapsalon gerechten met shoarmavlees, Doner vlees en kipdoner vlees, terwijl de vegetariër prima eten voorgeschoteld krijgt in de vorm van een falafel vegetarisch. Alsof het niet genoeg is kun je ook nog kiezen voor Turkse pizza gerechten en producten die bereid worden met de alom geroemde lavastenen grill. Probeer zeker ook de Durum gerechten en anders bestel je gewoon een kipschnitzel. Bij Het Akkertje in Vlijmen eet je alles wat vlees zo lekker maakt. De rekening voldoe je vervolgens gewoon met je restaurant cadeau of restaurantbon.