Brasserie De Meiboom

Adres
Eindhovenseweg 29
5582 HN Waalre
Telefoon
040 221 2525
Dinerbon.com Waalre Brasserie De Meiboom

In het mooie Waalre vindt u restaurant De Meiboom, waar u vanaf nu welkom bent om met uw dinerbon te komen genieten van de lekkerste gerechten en dranken. Het restaurant staat bekend in de wijde omgeving van Waalre, en is in 2014 zelfs benoemd tot het leukste restaurant van de gemeente. U kunt bij de Meiboom echt komen genieten van de onvervalste bourgondische gezelligheid van Brabant en u wordt altijd gastvrij onthaald door de bijzondere bediening. Dé ideale plek om gezellig samen te zijn met vrienden en familie.

Naast veel sfeer en gastvrijheid biedt restaurant de Meiboom ook kwalitatief hoogstaande gerechten aan voor een redelijke prijs. De producten sluiten aan op het seizoen, waardoor u in het voorjaar bijvoorbeeld kunt proeven van de lekkerste asperges die op een traditionele wijze zijn klaargemaakt voor u. Ook kunt u met uw dinerbon een drie gangen menu van de chef bestellen voor slechts 27,50. Kiest u liever zelf? Dat kan natuurlijk ook, op de á la carte menukaart staan de meest uiteenlopende gerechten waardoor er voor eenieder wat wils te bestellen is. Vraag de bediening ook vooral naar de lekkerste bijpassende wijn voor bij uw gerecht, zij denken graag met u mee en kunnen u goed adviseren.

Het team van restaurant De Meiboom hoopt u graag snel welkom te mogen heten in het restaurant en u te kunnen laten proeven van de Brabantse gezelligheid. U kunt uiteraard met uw dinerbon betalen dus vergeet deze niet mee te nemen wanneer u richting het restaurant vertrekt!