Het Wapen van Willemstad

Adres
Benedenkade 12
4797 AV Willemstad
Telefoon
0168 473450
Dinerbon.com Willemstad Het Wapen van Willemstad
Dinerbon.com Willemstad Het Wapen van Willemstad
Dinerbon.com Willemstad Het Wapen van Willemstad
Dinerbon.com Willemstad Het Wapen van Willemstad

Kies uit verschillende mooie visgerechten bij Het Wapen van Willemstad

Het Wapen van Willemstad is een prachtig visrestaurant, waar je zelf je vis uitkiest. Wijs in de vis vitrine aan wat voor vis je graag eet. Vervolgens wordt door jou uitgekozen vis gewogen en klaargemaakt. Kies met je restaurantbon bijvoorbeeld voor een catch of the day, kreeft of oesters. Sla je een visgerecht liever over? In dat geval heb je met je restaurantbon ook de keuze uit diverse vegan gerechten en vleesgerechten.

Een mooie lunch- en dinerkaart met verrassende gerechten

Naast dat je bij Het Wapen van Willemstad de keuze hebt uit diverse verse visgerechten in de avond, ben je hier ook in de middag van harte welkom. Schuif met je partner, met het gezin, met vrienden of met collega’s aan voor een goed verzorgde lunch, klaargemaakt door de ervaren chef-koks van Het Wapen van Willemstad. Ga voor een vers belegd broodje,een van de salades of een van de specialiteiten, zoals een bouillabaisse, een Poké bowl met tonijn of een omelet van het huis. Voor iedere smaak zijn er genoeg mogelijkheden met de restaurant cadeau. Meer weten? Bekijk in dat geval de menukaart alvast op de website van Het Wapen van Willemstad.

Kom zeven dagen per week langs bij Het Wapen van Willemstad

Het Wapen van Willemstad is zeven dagen per week geopend. Je bent op zondag tot en met donderdag van harte welkom tussen 10:00 uur en 23:00 uur en op vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend tussen 10:00 uur en 01:00 uur. Wil je er graag zeker van zijn dat er een tafel vrij voor je is? In dat geval is het verstandig om, voordat je een bezoek brengt aan Het Wapen van Willemstad, een reservering te maken met je restaurant cadeau.