Italiaans ristorante il Bambino

Adres
Molenstraat 40
4881CS Zundert
Telefoon
076 597 3020
Dinerbon.com Zundert Italiaans ristorante il Bambino
Dinerbon.com Zundert Italiaans ristorante il Bambino

Ga nu ook met uw dinerbon naar Italiaans ristorante il Bambino! Aan de Molenstraat in Zundert (Noord-Brabant) staat Italiaans ristorante il Bambino. Zij verwelkomen u met openarmen en accepteren dan ook vanaf nu uw dinerbon. Wanneer u binnenstapt voelt u gelijk de aangename sfeer van het restaurant. Dit komt vooral door de verschillende kleuren en tinten waarmee is gewerkt. Er is een warme maar gezellige sfeer gecreëerd in het restaurant. Verder wordt de gezelligheid in het restaurant gecreëerd door de leuke bediening die er werkt. Op een nette en vriendelijke manier staan zij u te woord en helpen u met uw bestelling. Zij staan dan ook altijd open om u te helpen met verschillende vragen over de gerechten die worden bereid door il Bambino.

U kunt in ruil voor uw dinerbon heerlijke salades, pasta’s, antipasta, pizza en vele andere gerechten krijgen. U kunt dan zowel kiezen voor een vegetarisch gerecht, een vlees gerecht of juist een vis gerecht. De gerechten worden vers bereid om de smaak goed te houden. De koks vinden het heel belangrijk dat u kwaliteitsvol eten krijgt. Hoe beter de smaak hoe meer u kunt genieten! Laat van tevoren ook even weten als u allergisch bent voor een bepaalt ingrediënt of product, zodat de koks hier eventueel rekening mee kunnen houden of dat u anders geholpen kan worden bij het kiezen van uw gerecht.

Kom gerust langs met uw dinerbon wanneer u wilt, want Italiaans ristorante il Bambino is elke dag geopend van 15:00 uur tot 23:00 uur. Tot snel!