Brooklyn Nights Dinnershow

Adres
Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer
Telefoon
0297 753507
Dinerbon.com Aalsmeer Brooklyn Nights Dinnershow
Dinerbon.com Aalsmeer Brooklyn Nights Dinnershow
Dinerbon.com Aalsmeer Brooklyn Nights Dinnershow

De Brooklyn Nights Dinnershow staat garant voor een diner die u nooit meer zal vergeten! Dit is een hele bijzondere gelegenheid om uw Dinerbon te besteden. Brooklyn Nights neemt u mee naar the Big Apple, oftewel de meest inspirerende smeltkroes aan culturen en muziekstijlen in de wereld. Onder het genot van een uitgebreid diner beleeft u een wervelende avond vol entertainment, live muziek, adembenemende kostuums en de prachtige decors die u laten vliegen tussen de wolkenkrabbers. Uiteraard mag een spetterende afterparty met de topartiesten ook niet ontbreken! Reserveer nu voor een bijzondere avond uit en vergeet uw Dinerbon niet.

Na de ontvangst in de foyer met een amuse en een aperitief, kan het spektakel beginnen! In ruil voor uw DInerbon kunt u aanschuiven voor een verrukkelijk viergangendiner, die u tijdens de voorstelling mag nuttigen. U heeft de keus uit het Menu Deluxe en Menu Superieur. Beide menu’s zullen u positief verassen! Als u het Menu Deluxe bestelt, krijgt u salade van geroosterde pompoen, een cappuccino van rode duurzaam geteelde paprika, een parade van kalfsvlees met truffeljus en een heerlijke crème brulee. De menu’s worden regelmatig aangepast aan de hand van seizoeninvloeden. Heeft u een bepaalde allergie of dieetwens? Ook dan bent u van harte welkom om te komen dineren met uw Dinerbon.

Neem ook gerust uw kinderen mee voor een feestelijke avond uit met het hele gezin! Zij kunnen namelijk een kindermenu met tomatensoep, kippenvleugeltjes, een duo van hamburger en hotdog en chocoladefondue bestellen. Dat wordt smullen!


 

In verband met de beschikbaarheid dient er voorafgaand aan de avond een reservering gemaakt te worden.