Il Gusto

Adres
Van Cleeffkade 5
1431 BA Aalsmeer
Telefoon
06 43516767
Dinerbon.com Aalsmeer Il Gusto
Dinerbon.com Aalsmeer Il Gusto
Dinerbon.com Aalsmeer Il Gusto

Bij Restaurant Il Gusto in Aalsmeer geniet u in ruil voor uw Dinerbon echt weer eens van een authentieke Italiaanse maaltijd! Veel buurtbewoners zijn al erg te spreken over deze bijzondere eetgelegenheid. De combinatie van de lekkere verse gerechten, goede service en gemoedelijke sfeer zorgt voor een ultieme dinerervaring. Bij Il Gusto komt u echt weer helemaal in de vakantiestemming. Ontdek het zelf en kom eens dineren met uw Dinerbon! Het enthousiaste team hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Bij Restaurant Il Gusto kunt u heerlijk eten voor een goede prijs. Alles draait hier om de beste kwaliteit en service. De ingrediënten zijn altijd helemaal vers: puur natuur, zo veel mogelijk duurzaam en heel erg lekker! Betalen kan ook gewoon met uw Dinerbon. Als u van echte Italiaanse pizza’s houdt, bent u bij Il Gusto aan het juiste adres. Ze hebben zowel de traditionele Pizza Margherita als de bijzondere Pizza alla Parmiggiana con Melanzane met gegrilde aubergine en Parmezaanse kaas. Bent u meer van de pastagerechten? Ga dan bijvoorbeeld voor de pappardelle met garnalen en knoflook in tomatensaus. Een heerlijke lasagne met bolognesesaus kan trouwens ook! Zo geniet iedereen van een heerlijke Italiaanse maaltijd!

Heeft u meer zin in een traditioneel Italiaans vis- of vleesgerecht? Ook dan kunt u met uw Dinerbon bij Restaurant Il Gusto terecht. Op hun menukaart vindt u onder andere kalfsvlees met witte wijnsaus en zalm met verse dillesaus. Een mooi glas rode of witte wijn zal hier heel goed bij smaken. Geniet van een uitgebreid diner en de echte Italiaanse sfeer!