Restaurant Himalaya Palace

Adres
Marktstraat 32
1431 BE Aalsmeer
Telefoon
0297 368 717
Dinerbon.com Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace
Dinerbon.com Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace
Dinerbon.com Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace
Dinerbon.com Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace
Dinerbon.com Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace

Let op: vanaf 2 juli 2018 is het restaurant iedere maandag gesloten.

Namasté en welkom bij Restaurant Himalaya Palace! Dit is een sfeervol Indiaas en Nepalees restaurant in het centrum van Aalsmeer. Vanaf Amsterdam of Schiphol bent u er al in 10 tot 15 minuten! Restaurant Himalaya Palace wil graag dat iedereen zich thuis voelt en accepteert daarom ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Deze kunt u omwisselen voor een authentiek Indiaas en/of Nepalees diner in een gemoedelijke ambiance. Himalaya Palace is dagelijks geopend tussen 16:30 en 22:30. Reserveer nu en vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen.

De chefs van Himalaya Palace hebben zichzelf meester gemaakt in het vakkundig mengen van kruiden en specerijen. Dit is het allerbelangrijkste aspect van de traditionele Indiase en Nepalese keuken. Laat u meevoeren door de diverse culinaire gebieden van India en Nepal en laat u verassen! Bij Himalaya Palace is uw Dinerbon goed besteed. Ze serveren bijvoorbeeld Indiase lekkernijen zoals curry, biryani en tandoori. Bij dit laatste worden de stukjes kip, lamsvlees of vis gegrild in een traditionele klei-oven, waaraan het die typische Indiase smaak aan te danken heeft. Bent u nog niet zo bekend met de Indiase en Nepalese keuken? Alle gerechten worden gelukkig uitgebreid van uitleg voorzien, waarbij ook wordt gemeld of het gerecht mild of pittig is.

Ook vegetariërs zijn met hun Dinerbon aan het juiste adres bij Restaurant Himalaya Palace. Ze bieden diverse hoofdgerechten aan met bijvoorbeeld linzen, kikkererwten, aubergine en ‘’paneer’’ in de hoofdrol. Dit laatste is een hele bijzondere Indiase kaas, die zelf door de chefs van Himalaya Palace wordt gemaakt.