Chada Thai

Adres
Gedempte Nieuwesloot 115
1811 KR Alkmaar
Telefoon
072 - 520 2630
Dinerbon.com Alkmaar Chada Thai
Dinerbon.com Alkmaar Chada Thai

Aan de Gedempte Nieuwesloot 115 in Alkomaar vind u restaurant Chada Thai. Chada Thai is een traditioneel Thais specialiteitenrestaurant dat al sinds 1993 buurtbewoners, voorbijgangers en gasten van ver voorziet van de beste en lekkerste Thaise gerechten in de wijde omgeving en dat in een unieke traditionele setting. U bent nu ook van harte welkom met uw dinerbon in dit restaurant! Wat erg bijzonder is aan restaurant Chada Thai, is dat hoewel de eigenaars van het restaurant in de afgelopen 20 jaar wel zijn gewisseld, dat koks en de bediening grotendeels hetzelfde zijn gebleven. Deze mensen staan dus al meer dan 20 jaar klaar voor alle gasten en weten als geen ander hoe ze voor u een geslaagde avond Thais uit eten met vrienden, familie en collega’s kunnen realiseren.

Chada Thai is aangesloten bij de Thai Restaurant Association, en door de Thaise overheid onderscheiden met een Thai Select Award. Dit houdt in dat u bij Chada Thai met uw dinerbon kunt genieten van authentieke Thaise gerechten die worden bereid met verse en pure gerechten uit alle regio’s van Thailand. U kunt met uw dinerbon komen proeven van verschillende vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten of een heerlijke lunch. Om de gerechten helemaal compleet te maken kunt u bovendien traditionele Thaise biertjes of wijnen bestellen. De bediening informeert u graag over welke dranken het beste passen bij welk gerecht.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige Thaise restaurant, reserveer dan snel een tafel en laat u door de chefs verassen met de heerlijkste gerechten. Neem ook zeker uw dinerbon mee om mee af te rekenen!