Italica Ristobar

Adres
Laat 117
1811 ED Alkmaar
Telefoon
072 - 5113135
Dinerbon.com Alkmaar Italica Ristobar

Italica Ristobar is een uniek Italiaans restaurant in het centrum van Alkmaar. Met uw Dinerbon kunt u terecht voor een luxueus diner, goed glas wijn en een prettige sfeer. Oprichter en chef Daniele D’Aniello is zeer gepassioneerd over koken en het ontdekken van nieuwe smaken. Hij werkt alleen met verse en gezonde producten en dat proeft u! De chef biedt u verassende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. De culinaire redacteur van het Noord-Hollands dagblad heeft zijn viergangenmenu bekroond met een 9,5 en noemt het in zijn stuk een ‘’offer you can’t refuse’’.

Met uw Dinerbon kunt u een wisselend drie- of viergangenmenu bestellen. Vraag de vakkundige sommelier om een bijpassend wijnarrangement die uw gangen uitstekend begeleiden. Daarnaast hebben ze ook een nieuw ‘’shared dining’’ arrangement, waar u een aantal kleine gerechten met elkaar deelt. Proef de passie voor de Italiaanse keuken! Bij Italica Ristobar krijgt u niet zomaar een pasta of pizza, maar echt verfijnde Italiaanse gerechten. Op het á la carte menu staat onder andere een orecchiette pasta met een crème van droge tuinbonen en rucola en kalfsvlees met scamorzakaas en mortadella. Ook hebben ze een aantal bijzondere risotto’s met bijvoorbeeld parelhoen, pompoen of gamba’s. Bij Italica Ristobar kunt u kennis maken met de culinaire versie van de Italiaanse keuken. Dit is een leuke manier om uw Dinerbon te besteden!

Houdt u een beetje van desserts? Op de kaart staan onder andere chocoladetaart, sgroppino én uiteraard Italiaanse gelato. Wees welkom bij dit Italiaanse pareltje in het gezellige Alkmaar. Neem ook uw Dinerbon mee.