Osteria Italica

Adres
Laat 117
1811 ED Alkmaar
Telefoon
072 - 5113135
Dinerbon.com Alkmaar Osteria Italica
Dinerbon.com Alkmaar Osteria Italica
Dinerbon.com Alkmaar Osteria Italica
Dinerbon.com Alkmaar Osteria Italica
Dinerbon.com Alkmaar Osteria Italica

Proef overheerlijke en authentieke Italiaanse smaken bij Osteria Italica

Osteria Italica is opgericht door de familie D’Aniello. Deze Italiaanse familie verhuisde van San Donato, een kleine dorpje in Puglia, naar Nederland. Vandaag de dag runt de familie een succesvol Italiaans restaurant en laat je graag kennismaken met de overheerlijke en authentieke Italiaanse smaken. Tientallen jaren kennis, ervaring en passie voor koken staan hier centraal, waardoor je op een laagdrempelige manier en in een ongedwongen sfeer overheerlijke gerechten kan proeven met je restaurantbon. Maak jij binnenkort ook kennis met de culinaire beleving van Osteria Italica?

Een rumoerige en levendige sfeer staat centraal bij bij Osteria Italica

Osteria Italica is een plek waar mensen elkaar graag ontmoeten. Het is dan ook helemaal niet zo vreemdt dat veel locals dit leuke restaurant al wetent te vinden. Een rumoerige en levendige sfeer staat centraal bij bij Osteria Italica. Loop je binnen in dit restaurant, dan ruik je direct de heerlijke geur van de echte Italiaanse keuken. Je hebt met je restaurantbon de keuze uit tal van mooie Italiaanse gerechten. Combineer diverse leuke voorgerechten en laat je verrassen door een verse pasta, een mooi visgerecht of een goed vleesgerecht.

Alle heerlijks uit Italië met een restaurant cadeau, maar geen pizza

Denk je aan een restaurant, dank denk je waarschijnlijk al snel aan een Italiaanse pizza. Bij Osteria Italica probeer je al het heerlijks uit Italië, maar kun je hier niet kiezen voor een pizza. Iedere maand staat een andere Italiaanse regio in het teken, waardoor de menukaart tijdens ieder seizoen van het jaar erg veelzijdig blijft. Naast dat je met je restaurant cadeau de keuze hebt uit diverse smakelijke en verrassende voor-, hoofd- en nagerechten, ben je hier ook aan het juiste adres voor een aantal speciale wijnen. De wandschilderingen bij Osteria Italica laten het echte Pugliaanse landschap zien.