Restaurant Agam

Adres
Fnidsen 62
1811 NH Alkmaar
Telefoon
072 785 0316
Dinerbon.com Alkmaar Restaurant Agam
Dinerbon.com Alkmaar Restaurant Agam
Dinerbon.com Alkmaar Restaurant Agam
Dinerbon.com Alkmaar Restaurant Agam

Restaurant Agam is een sfeervol restaurant in het centrum van Alkmaar, waar u nu ook terecht kunt met de Dinerbon. De vriendelijke eigenaar heeft het restaurant opgezet met als missie om iedereen kennis te laten maken met de Turks-Mediterrane keuken. Hij heeft zelfs ooit de prijs voor de beste chef van het jaar in Noord-Holland gewonnen! Reserveer dus gauw een tafel bij Restaurant Agam en neem uw Dinerbon mee.

Wist u al dat de Turkse keuken nauw verwant is aan de Griekse, Italiaanse en Franse keuken? Vandaar dat u bij Restaurant Agam Turks-Mediterrane specialiteiten kunt krijgen. Voor slechts €22,50 kunt een verassingsmenu van drie gangen bestellen. Dit menu wordt geserveerd met vers Turks brood, salade en patat of rijst. Wilt u nog meer verschillende dingen proeven? Kies dan met uw Dinerbon voor de Turkse tapas! Op de tapaskaart staan onder andere inktvisringen, gevulde wijnbladeren, kalfsgehaktballetjes en humus. De echte vleesliefhebber is bij Restaurant Agam op de goede plek met zijn of haar Dinerbon. Bestel bijvoorbeeld de sappige lamskoteletten van de grill, de pittige Adana kebab of de gemarineerde kipfilet. Ze bieden ook een aantal mixen van verschillende soorten vlees aan. Ideaal voor als u in een besluiteloze bui heeft!

Bent u vegetariër? Ook dan is uw Dinerbon bij Restaurant Agam goed besteed. Ze hebben bijvoorbeeld een lekkere ratatouille van aubergine, courgette en paprika gegratineerd met Turkse kaas. Bestel er een lekker Turks biertje of wijntje bij en uw avond is compleet!